Închide meniul

FC Argeș – FCSB | Toni Petrea a făcut două schimbări la pauză! Fotbalistul comparat de Gigi Becali cu Karim Benzema, trimis pe banca de rezerve după ce a comis penalty

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 martie 2022, 20:32

FC Argeș – FCSB | Toni Petrea a făcut două schimbări la pauză! Fotbalistul comparat de Gigi Becali cu Karim Benzema, trimis pe banca de rezerve după ce a comis penalty

Toni Petrea l-a introdus pe teren pe Ivan Mamut în minutul 84

oni Petrea a explicat intrarea "salvatorului" Ivan Mamut / Profimedia

Prima repriză din FC Argeș – FCSB s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar vicecampioana a făcut două schimbări la pauză. Ivan Mamut şi Andrei Cordea au fost jucători trimişi pe banca de rezerve de Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima repriză din Trivale, FCSB a deschis scorul prin Florin Tănase, dar piteștenii au restabilit repede egalitatea, din penalty, prin Ionuț Șerban.

Ivan Mamut şi Andrei Cordea, schimbaţi la pauză în FC Argeș – FCSB

Ivan Mamut şi Andrei Cordea au fost jucătorii schimbaţi la pauză. În locul lor au intrat Ianis Stoica şi Florinel Coman, care a fost criticat în mai multe rânduri de Gigi Becali în acest sezon.

După ce Florin Tănase a deschis scorul, bucuria jucătorilor lui Toni Petrea a durat foarte puțin. În minutul 41, FC Argeș a primit un penalty după un fault comis de Ivan Mamut în propriul careu, asupra lui George Ganea. Ionuț Șerban și-a asumat responsabilitatea și a executat cu succes lovitura de la 11 metri. 

Ivan Mamut, comparat de Gigi Becali cu Karim Benzema

Gigi Becali a avut cuvinte de laudă pentru Ivan Mamut, atacantul care a debutat la FCSB în meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-1 pentru roș-albaștri.

Reclamă

Ivan Mamut a fost adus vara trecută la FCSB, la pachet cu Andrei Burlacu. A jucat doar 45 de minute împotriva lui Gaz Metan, dar a fost suficient ca să-l impresioneze pe latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali chiar l-a comparat pe atacantul croat cu Karim Benzema, dar a precizat că nu are așteptări uriașe de la Mamut. „Chiar pot să vă spun că sunt mulțumit de Mamut. Nu vreau un atacant ca Benzema, vreau măcar ce a făcut Mamut aseară. Nu a pierdut mingea, nu s-a încurcat în ea. A pasat, a dat cu capul. Mamut e un atacant pe care l-aș vrea eu, dar nu e încă bine pregătit, a fost plecat, plus că nu a intrat bine în jocul echipei.

Mamut e un jucător pe care îl bagi când se aglomerează, să se bată cu ei acolo. Ce am văzut aseară la el, mi-a plăcut. De Mamut sunt chiar foarte mulțumit! Vă spuneam dacă nu eram. Mare lucru nu vreau! Vreau să poți să primești o minge și pe urmă să poți să o returnezi. Nu cer nici măcar să dea goluri”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și