Închide meniul

FC Botoșani a închis taraba! Valeriu Iftime, mesaj categoric pentru Gigi Becali. „Gura păcătosului adevăr grăiește!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2022, 18:55

FC Botoșani a închis taraba! Valeriu Iftime, mesaj categoric pentru Gigi Becali. „Gura păcătosului adevăr grăiește!

Gigi Becali a găsit poreclă lui Malcom Edjouma

Hepta

Gigi Becali anunțase că vrea să-i aducă la FCSB pe Enriko Papa și pe Joyskim Dawa, doi jucători de bază de la Botoșani, dar și pe antrenorul moldovenilor, Marius Croitoru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime, mesaj categoric pentru Gigi Becali

Nu există și nu va exista. Avem o convenție cu el să rămână la noi și să câștige mai mult decât oriunde ar sta vreo lună. Este netransferabil, e opinia antrenorului. Enriko este căpitanul nostru și la FCSB nu e răbdare cu el.

În momentul ăsta nici Dawa nu este transferabil. Ce a spus domnul Becali… gura păcătosului adevăr grăiește. Dacă spunea că m-a înșelat cu 400.000 de euro (n.r. la transferul lui Malcom Edjouma, atunci punem 400.000 peste valoarea jucătorului.

Ca să lămuresc lucrurile. Marius are un contract semnat cu mine de 2 milioane de euro. E clauza de reziliere. Dacă are ochi la fotbaliști… e patrimoniu„, a spus Valeriu Iftime, potrivit digisport.ro.

În această iarnă, FCSB l-a adus de la FC Botoșani pe mijlocașul Malcom Edjouma, pentru 330.000 de euro. Jucătorul cotat la 500.000 de euro a disputat în acest sezon 21 de partide în toate competițiile. El a marcat 4 goluri și și-a trecut în cont și 3 assist-uri.

Reclamă
Citește și:

Gigi Becali s-a distrat pe seama negocierilor cu Valeriu Iftime

Gigi Becali s-a lăudat că l-a păcălit pe Iftime cu transferul lui Edjouma.

”Mi-a zis ‘domnule Becali, să nu vă supărați, dar fără 350.000 nu-l dau’. I-am zis ‘îți dau 300.000 și pe Haruț împrumut’. M-am gândit că-l dau și pe Haruț ca să aibă fundaș dreapta, că Braun e deja al lui CFR și în play-off nu va mai juca așa bine. I-am zis ‘îți dau așa, mai lasă ceva’. A zis ‘fără 330.000, nu-l dau’ și așa am închis-o. L-am sunat după aia și i-am zis ‘îți dădeam și 900 de mii’”, a spus Gigi Becali, după negocieri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Valeriu Iftime, mesaj categoric pentru Gigi Becali
  • FC Botoșani a închis taraba

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și