Închide meniul

FC Botoşani – CFR Cluj | Andrei Burcă a distrus-o pe FCSB în play-off! I-a dat gol în minutul 93 şi a provocat autogolul prin care ardelenii pot lua titlul

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 mai 2021, 22:08

FC Botoşani – CFR Cluj | Andrei Burcă a distrus-o pe FCSB în play-off! I-a dat gol în minutul 93 şi a provocat autogolul prin care ardelenii pot lua titlul

Andrei Burcă este fundaşul lui CFR Cluj

Andrei Burcă este fundaşul lui CFR Cluj / Profimedia

Andrei Burcă a ieşit din nou la rampă. În a doua repriză a meciului cu FC Botoşani, partidă la capătul căruia echipa sa poate câştiga al patrulea titlu consecutiv, fundaşul a provocat un autogol care o apropie pe echipa lui Edi Iordănescu de mult râvnitul trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Burcă a ieşit din nou la rampă

Faza autogolului a început în minutul 53, când Ciprian Deac a executat un corner. Andrei Burcă şi a trimis cu capul spre poarta lui Pap, iar portarul oaspeților a fost păcălit de devierea lui Țigănașu.
Andrei Burcă, CFR Cluj
SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Burcă a salvat-o pe CFR Cluj în derby-ul cu FCSB

FCSB a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1, în etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Andrei Vlad a gafat în minutul 90+3 şi l-a ajutat pe Andrei Burcă să restabilească egalitatea.

Fundaşul central al lui Edi Iordănescu şi-a luat astfel revanşa pentru penalty-ul făcut în minutul 17, când l-a faultat în careu pe Florin Tănase, iar căpitanul FCSB a deschis scorul.

„Echipa e omul meciului pentru că am ştiut să suferim. S-a simţit această încărcătură, ştiam că nu trebuie să pierdem. Mai mult am ţipat unii la alţii, nu ştim cât fotbal s-a jucat azi. Era un meci important, pentru titlu. Ştim că ne aşteaptă un meci foarte dificil cu Clinceni, aţi văzut ce a fost aseară.

Reclamă

Şi la pauză tot am sperat. Ştiam că este foarte important că nu trebuie să pierdem. Nu ştim dacă a fost penalty, important e că nu am pierdut. Am avut ocazii, nu am marcat. Mă bucur că am regăsit spiritul, că suntem o echipă puternică şi că nu cedăm.

Mă bucur enorm, mulţumesc lui Dumnezeu că am marcat. Era cazul să îmi ajut şi eu echipa, nu marcasem în acest sezon. Mai sunt multe etape de jucat, important e că suntem la mâna noastră după ce acest tur din play-off”, a declarat Andrei Burcă după FCSB – CFR Cluj 1-1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și