Închide meniul

FC Botoşani – CFR Cluj | Emmanuel Culio l-a pus la pământ pe Hervin Ongenda cu o intrare dură! Decizie uluitoare a lui Radu Petrescu după gestul golănesc

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 septembrie 2021, 21:54

FC Botoşani – CFR Cluj | Emmanuel Culio l-a pus la pământ pe Hervin Ongenda cu o intrare dură! Decizie uluitoare a lui Radu Petrescu după gestul golănesc

Emmanuel Culio l-a pus la pământ pe Hervin Ongenda

Captură Digi Sport

Emmanuel Culio l-a pus la pământ pe Hervin Ongenda cu o intrare dură

Moment incredibil în prima repriză a meciului FC Botoşani – CFR Cluj. În minutul 26, Emmanuel Culio a avut o intrare dură, de neînţeles, la Hervin Ongenda. Mingea nu se afla la fotbalistul moldovenilor, însă asta nu l-a oprit pe veteranul campioanei să îi dea peste picioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Petrescu a luat o decizie uluitoare. Niciun arbitru din brigada sa nu a observat cele întâmplate, astfel că „centralul” nu a acordat niciun cartonaş, chiar dacă în mod normal argentinianul ar fi trebuit să fie eliminat.

Emmanuel Culio l-a pus la pământ pe Hervin Ongenda cu o intrare dură
Emmanuel Culio l-a pus la pământ pe Hervin Ongenda cu o intrare dură

Culio a revenit la CFR Cluj după 2 ani

CFR Cluj a anunţat recent revenirea oficială a lui Culio. Veteranul de 38 de ani s-a întors în Gruia după aproape 2 ani.

După ce a plecat de la CFR la finalul lui 2019, Culio s-a transferat în țara sa natală, Argentina, la Quilmes Atletico, în liga secundă. Totuşi, acesta a declarat că şi-ar dori să se întoarcă în România și să se retragă de la gruparea ardeleană. Zis şi făcut!

La doi ani distanţă, ardelenii au făcut anunţul revenirii veteranului prin intermediul unui comunicat de presă.

Reclamă

„Culio va juca toate meciurile dacă va fi sănătos, evident. A fost singurul jucător din istoria clubului, toată lumea m-a criticat…ciorba reîncălzită îi spuneau când juca cu Lazio. Cred că poate juca până la 40 de ani. El a plecat din România că avea o problemă da familie, nu că nu putea să joace. M-a sunat, mi-a spus că a rezolvat problemele cu soţia şi că vrea să revină acasă şi să joace.

Eu am fost surprins că e liber, nici nu ştiam. A jucat foarte bine la Sepsi, şi la echipa de tineret. E un fundaş de perspectivă, Camora nu cred că poate să joace toate meciurile. Vrem să avem un fundaş de viitor, e un fundaş important pentru viitorul echipei”, a mai spus Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Emmanuel Culio l-a pus la pământ pe Hervin Ongenda cu o intrare dură
  • Decizie uluitoare a lui Radu Petrescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și