Închide meniul

FC Botoşani – FC Argeş 1-2 | Moldovenii l-au făcut praf pe Radu Petrescu după ce au ratat play-off-ul. „Zici că a inventat Pământul!” / „Se pierd bani din cauza unei decizii!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 martie 2022, 20:02

FC Botoşani – FC Argeş 1-2 | Moldovenii l-au făcut praf pe Radu Petrescu după ce au ratat play-off-ul. „Zici că a inventat Pământul! / „Se pierd bani din cauza unei decizii!

FC Botoșani a ratat play-off-ul

Hepta

„E un dezastru, nici nu puteam să-mi imaginez. La cum s-a jucat, nimic nu dădea de bănuit. Trebuie să ne concentrăm pe un play-out greu, pe care trebuie să-l câștigăm. Eu sunt de cinci ani la Botoșani, am mai pierdut două play-off-uri la fel. Play-off-ul puteam să rezolvăm mai devreme, dar s-a pierdut în seara asta. Domnului Radu Petrescu nu poți să-i zici nimic. Zici că a inventat acest Pământ”, a spus Eduard Pap, după meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoşani – FC Argeş 1-2 | Moldovenii l-au făcut praf pe Radu Petrescu după ce au ratat play-off-ul

Faza care i-a scos din minți pe cei de la Botoșani s-a petrecut chiar în prelungirile meciului. Mihai Roman a căzut în urma unui duel cu Iasmin Latovlevici în careu. Radu Petrescu nu a fluierat nimic. Culmea, expertul Ion Crăciunescu susține că trebuia să se dicteze penalty.

„Nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat cu adevărat. Am condus cu 1-0 şi totul s-a răsturnat. Păcat că nu am reuşit să scoatem nici măcar un egal şi să ne păstrăm poziţia de playoff. Din ce am înţeles, a fost. Este păcat că în urma unei decizii se poate pierde un playoff, se pierd bani. Este păcat că nu avem VAR. Poate cu VAR se dădea penalty şi eram noi fericiţ”, a spus și Mihai Roman.

FC Botoșani era în play-off chiar și un egal împotriva lui FC Argeș. Moldovenii vor juca din nou în play-out după doi ani în care au prins de fiecare dată primele șase poziții.

FC Botoşani – FC Argeş 1-2 | Echipa lui Prepeliţă, calificare dramatică în playoff

Echipa lui Andrei Prepeliță a reușit o calificare istorică în play-off după ce au răsturnat scorul. Valeriu Iftime ar putea să o desființeze pe Botoșani după acest eșec.

Reclamă

FC Argeş a obţinut calificarea în playoff-ul Ligii 1 în ultima etapă a sezonului regular. Echipa lui Andrei Prepeliţă a obţinut o victorie cu FC Botoşani. Botoşani a deschis scorul prin Mihai Roman. Argeşul a avut un final de meci fabulos şi a întors rezultatul prin Dobrosavlevici şi Said.

Ultima partida a sezonului regular va fi între Universitatea Craiova şi Farul Constanţa. Acest meci va decide clasamentul final.

Citește și:

 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și