Închide meniul

FC Botoșani – FCSB 0-0 | „E o presiune enormă!” Roș-albaștrii nu au uitat de eșecul din sezonul trecut: „Trebuie să luăm titlul”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 iulie 2021, 22:59

FC Botoșani – FCSB 0-0 | „E o presiune enormă! Roș-albaștrii nu au uitat de eșecul din sezonul trecut: „Trebuie să luăm titlul

Presiune la FCSB

fcsb.ro

FCSB nu a mai luat titlul din 2015, când la conducere se afla Costel Gâlcă. După plecarea lui Lucian Filip, nu a mai rămas niciun jucător din acea echipă în lotul actual al lui Dinu Todoran.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui FCSB simt presiunea ratării titlului

Jocul lui FCSB nu a strălucit la Botoșani. Roș-albaștrii puteau obține cele trei puncte dacă Florin Tănase marca de la 11 metri. În afara acelei faze, portarul Eduard Pap a „șomat” în poarta Botoșanului.

„Ne-am obișnuit să câștigăm aici. Eram important să începem cu dreptul. A fost primul meci și a fost greu. Cred că am controlat toată partida. N-a vrut să intre. Așteptăm următorul meci, capul sus, avem mulți jucători tineri.

Noi suntem alături de el. Tănase bate foarte bine. E un jucator important, are experiență, nu îi va fi greu. Trebuie să strângem rândurile că sunt jucători tineri mulți.

Va fi greu în acest sezon, nu am mai câștigat campionatul de atâția ani. Trebuie să luăm titlul, e o presiune enormă. Eu mă bucur că n-am primit gol, dar trebuia să marcăm”, a spus Valentin Crețu, după FC Botoșani – FCSB 0-0.

Reclamă

În stagiunea precedentă, FCSB a devenit prima echipă care ratează titlul după ce a terminat pe primul loc în sezonul regulat.

Alexandru Crețu: „Am fost fresh”

Noua achiziție a lui FCSB nu a dat vina pe oboseală pentru remiza de la Botoșani, ci pe lipsa de inspirație la finalizare.

„Avem o echipă tânără, cu calitate. Sper ca de la meciurile viitoare să ne reglăm mingea. Am fost chiar fresh. Am dominat meciul de la un cap la altul.

Reclamă 4 / 0/3

În Liga 1 e fotbal ca peste tot. Îmi pare rau că n-am luat cele trei puncte să mergem bine acasă. Sperăm să facem un meci bun în Conference League„, a spus și Alexandru Crețu.

FCSB va juca în turul 2 preliminar Conference League împotriva lui Shakhtar Karagandy, joi, 22 iulie. Returul este programat pe 29 iulie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și