Închide meniul

FC Botoşani – FCSB 0-0! „Iese mingea afară din capul lui!” Gigi Becali l-a făcut praf pe Ondrasek şi s-a luat de Moruţan! Mesaj pentru Tănase: „Bate serios, bă, 11 metri!” Jucătorul pe care îl impune titular

Antena Sport Publicat: 15 iulie 2021, 23:53

FC Botoşani – FCSB 0-0! „Iese mingea afară din capul lui! Gigi Becali l-a făcut praf pe Ondrasek şi s-a luat de Moruţan! Mesaj pentru Tănase: „Bate serios, bă, 11 metri! Jucătorul pe care îl impune titular

Gigi Becali a tras concluziile după FC Botoşani - FCSB 0-0

Hepta

  • FC Botoşani – FCSB 0-0
  • Analiza lui Gigi Becali

Gigi Becali nu a fost impresionat de cehul Zdenek Ondrasek, care a jucat doar o repriză cu Botoşani. Nu a fost suficient pentru ca atacantul ceh să-şi impresioneze patronul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gici Becali l-a făcut praf pe Ondrasek

Ondrasek are niște calități. Iese mingea afară din capul lui. Nu vreau să-l mai critic pe băiat. Nu mi-a plăcut. Pe mine mă păcălește cu un lat„,a spus Gigi Beclai la Digisport.

Patronul FCSB l-a luat la ţintă şi pe Olimpiu Moruţan, una dintre „perlele” pe care visează să ia milioane de euro. „Pe mine m-a dezamăgit Moruțan. Dacă vrei să ajungi fotbalist, pasează, pasează, pasează! Hai să facem posesie. Dacă tu te apuci să driblezi, se apucă și celălalt și face la fel„, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă

Mesajul lui Gigi Becali pentru Florin Tănase după ce a ratat un penalty

Gigi Becali a avut un mesaj şi pentru Florin Tănase, cel care a ratat un penalty în minutul 60, în partida cu FC Botoşani. Becali îl considera cel mai bun jucător al meciului dar, totodată, îl consideră şi vinovat pentru faptul că echipa nu a câştigat meciul.

Tănase a fost cel mai bun jucător de pe teren. Tănase nu simulează nimic. El a avut motiv de a căzut acolo. Pot să am părerea mea? Eu zic că a fost ciupit, am voie să-mi spun părerea? I-am spus de atâtea ori să nu mai bată așa 11 metri. Alege colțul și bate. Meciul ăsta l-a pierdut el.
Bate serios, bă, 11 metri! Alege colțul, bate tare, mai ales că Pap nu e un portar foarte înalt. Tănase credea că se aruncă, dar uite că nu s-a aruncat și s-a distrat cu tine„, a mai spus Becali.

Reclamă

Gigi Becali, impresionat de Cordea, după FC Botoşani – FCSB 0-0

În schimb, Gigi Beclai a avut cuvinte de laudă despre una dintre achiziţiile din această vară. Mai mult, patronul FCSB l-a anunţat pe Andrei Cordea că va fi titular.

Cordea e fotbalist adevărat, poate juca orice post. Cordea nu va mai lipsi niciodată din primul 11„, a concluzionat Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”