Închide meniul

FC Botoşani – FCSB 1-3 | Ion Crăciunescu, verdict categoric în scandalul de arbitraj: "Fault în atac!" Ce crede Ilie Dumitrescu: "Asta se dădea dacă era VAR"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 mai 2021, 19:35

FC Botoşani – FCSB 1-3 | Ion Crăciunescu, verdict categoric în scandalul de arbitraj: "Fault în atac!" Ce crede Ilie Dumitrescu: "Asta se dădea dacă era VAR"

Ion Crăciunescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fostul mare arbitru este de părere că Adrian Cojocaru nu trebuia să acorde lovitură de la 11 metri în minutul 71"Olaru fuge şi îl calcă cu piciorul pe jucătorul din Botoşani şi cade. Jucătorul din Botoşani nu face niciun pas. E cu piciorul pe loc, e în retragere. Dacă vrei să dai ceva, dă fault în atac", a spus Ion Crăciunescu, la DigiSport

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu este de acord cu Ion Crăciunescu

Fostul mare internaţional este de părere că nu ar fi trebuit acordată lovitură de la 11 metri. Acesta este convins că penalty-ul nu se dădea dacă în Liga 1 se utiliza sistemul VAR.

"Dacă era VAR, nu era 11 metri", este de părere Ilie Dumitrescu.

FC Botoşani – FCSB 1-3 | Darius Olaru, pus în dificultate după ce a obţinut două penalty-uri: "Nu ştiu sigur!"

Darius Olaru a fost protagonist în cele două lovituri de la 11 metri primite de FCSB. Totuşi, acesta nu este convins că la ambele penalty-uri au fost acordate clar.

"Ştiam că este o partiă grea. Nu multe echipe reuşesc să câştige aici. Noi ne-am făcut meciul uşor în 15 minute. Ne bucurăm. Mai avem 4 finale şi trebuie să le câştigăm pe toate dacă vrem să câştigăm campionatul. La prima fază a fost penalty clar, iar la a doua nu ştiu sigur", a declarat Darius Olaru la finalul meciului.

Reclamă

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și