Închide meniul

FC Botoșani – Sepsi Sf. Gheorghe 1-2. Marius Croitoru a luat foc după înfrângerea cu Sepsi! Tehnicianul a pus tunurile pe Al Mawas și Keyta: "Mă interesează pe mine că e supărat?"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 martie 2021, 17:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

FC Botoșani – Sepsi Sf. Gheorghe 1-2. Marius Croitoru a luat foc după înfrângerea cu Sepsi! Tehnicianul a pus tunurile pe Al Mawas și Keyta: "Mă interesează pe mine că e supărat?"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Marius Croitoru a răbufnit după FC Botoșani - Sepsi Sf. Gheorghe

Sirianul a fost schimbat la pauză cu Camara, în timp ce Keyta nu a prins lotul. Croitoru s-a săturat de atitudinea celor doi jucători şi a pus tunurile pe aceştia, în stilul caracteristic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Și eu sunt supărat. Ce să fac acum dacă Al Mawas s-a supărat? Să fie supărat și să demonstreze meciul următor că m-am înșelat eu. Mă interesează pe mine că e supărat Al Mawas? Și eu sunt supărat, ce să-i fac?

Keyta n-a făcut parte din lot. Trebuie să înțeleagă multe lucruri pe care nu le-am înțeles. Crede că tot ce s-a întâmplat cu el e numai meritul lui și își ia de la sine putere să facă anumite lucruri și în afară. Crede că Botoșaniul a trăit numai din evoluțiile lui și noi n-am făcut nimic ca el să ajungă în situația în care este. Nu e normal ca el să fie cel deștept și celălalt fraier.

Marius Croitoru: "Clubul e mai important decât un jucător"

El e jucător la Botoșani, iar dacă a refuzat ofertele pe care clubul i le-a adus, a făcut-o pentru că noi avem o înțelegere foarte corectă cu el. Noi nu l-am obligat să plece. Poate să plece liber în vară, dar dacă ai luat hotărârea asta să nu pleci unde clubul ar fi luat o sumă de bani, trebuie să dai totul pe teren.

Clubul e mai important decât un jucător care se gândește că pleacă în vară și nu trebuie să se accidenteze și nu pune piciorul la minge, că el în vară pleacă liber. Ok, pleci liber, n-am nicio problemă, dar dacă intri în teren trebuie să dai totul. Când ție ți-a fost greu, Botoșaniul a fost aici și te-a ajutat", a declarat Marius Croitoru la finalul meciului, la DigiSport.

Reclamă

FC Botoșani – Sepsi Sf. Gheorghe 1-2. Covăsnenii, ca și calificați în play-off! Elevii lui Croitoru tremură pe finalul sezonului regulat

Sepsi s-a impus cu 2-1 pe terenul lui FC Botoșani în etapa a 27-a din Liga 1. Covăsnenii aproape că și-au asigurat prezența în play-off. Au 8 puncte peste locul 7, cu trei etape rămase de jucat. 

De cealaltă parte, moldovenii riscă să iasă din top 6. Chindia și Astra s-au apropiat la două puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și