Închide meniul

FC Braşov – CSA Steaua 0-1. Victorie pentru roş-albaştri! Chipirliu a marcat golul victoriei. Adi Popa a fost titular, la două zile după ce a semnat

Reclamă

Publicat: 24 septembrie 2021, 16:58 / Actualizat: 24 septembrie 2021, 19:01

FC Braşov – CSA Steaua 0-1. Victorie pentru roş-albaştri! Chipirliu a marcat golul victoriei. Adi Popa a fost titular, la două zile după ce a semnat

Adi Popa joacă la CSA Steaua

Adi Popa, în tricoul lui CSA Steaua / Facebook CSA Steaua

FC Braşov – CSA Steaua 0-1

Min. 90: Final de meci. CSA s-a apropiat la un punct de liderul Petrolul!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 56: GOOOL CSA Steaua! Chipirliu a deschis scorul, din pasa perfectă a lui Dragoş Huiban.

Min. 1: A început meciul de la Braşov.

FC Brașov: Gârniță – Burlacu, Gherghe, Sabău, Dumbravă – Lente, Vasile – Popa, Iorga, Roșu – Iurcu
Rezerve: Mutu, Vasiu, Sburlea, Lascu, Mitroi, Negrean, Mihalcea, Codrea, El Azzouzi
Antrenor: Ilie Stan

CSA Steaua: Bălbărău – Călințaru, Beța, Walace, Ilie – Ad. Popa, Bărbulescu, Pacionel, Donose – Chipirliu, Huiban
Rezerve: Iancu, Zaharia, Morariu, Măd. Mihăescu, Băjenaru, Oroian, Răsdan, Gherghiceanu, Enceanu
Antrenor: Daniel Oprița

Reclamă

FC Braşov a câştigat ultimele două meciuri disputate pe teren propriu. Le-a învins pe Unirea Dej (1-0) şi Dunărea Călăraşi (3-1). Ardelenii pregătiţi de Ilie Stan au ajuns astfel pe locul 13 în clasamentul general.

Adi Popa a anunţat de ce l-a „trădat” pe Gigi Becali

Mijlocaşul de 33 de ani a anunţat că este, încă de când era junior, un fan înfocat al echipei din Ghencea. Visează deja la o promovare în Liga 1. Câştigător a trei titluri cu echipa lui Gigi Becali, Adi Popa a dezvăluit care este principalul motiv pentru care l-a „trădat” pe patronul lui FCSB.

În jurul vârstei de 7-8 ani am venit pentru prima dată pe stadion. Acest transfer este un pas important pentru mine, revin în locurile în care am copilărit, în locurile unde am cunoscut cam cele mai mari satisfacţii din carieră. Este un lucru benefic.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii mă cunosc de când eram mic, de când eram acolo cu ei sau de când jucam pentru ei pe gazon. Să fie alături de noi, să ne susţină, ştiu cât de mult ne pot ajuta aici, în Templu, cum spunem noi. Eu îmi doresc să le aducem satisfacţii şi să aducem echipa acolo unde îi este locul, pentru că ăsta este obiectivul. (Te gândeşti să îţi închei cariera cu o promovare cu Steaua?) Nu mă gândesc, ăsta este obiectivul meu personal, pe lângă cel impus în contract!

Eu am asimilat tot timpul Steaua cu Ghencea. Ştiu că suporterii sunt împărţiţi, sperăm să vină cât mai mulţi în continuare, am văzut că numărul lor este tot mai mare de la promovare la promovare. Sunt sigur că, atunci când vom intra în Liga 1 şi se vor termina toate acele acte în justiţie şi vor fi cât mai mulţi şi vor umple aceste tribune„, a declarat Adi Popa pentru Steaua TV.

Adi Popa va purta numărul 88 pe tricou, acelaşi pe care l-a purtat şi în perioada petrecută la FCSB. Fostul internaţional român a obţinut rezultate uriaşe cu echipa lui Gigi Becali. A cucerit trei titluri (2013, 2014, 2015), Cupa României (2015), două Cupe ale Ligii (2015, 2016) şi Supercupa României (2013).

Recomandări
  • FC Braşov – CSA Steaua 0-1
  • Adi Popa, titularizat de Daniel Opriţa

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
Vezi toate știrile
Citește și