Închide meniul

FC Brașov – FC Buzău 3-4. Meci nebun în Liga 2! Jucătorii lui Pustai au condus cu 3-0, au fost egalați și au dat lovitura în prelungiri. Ekollo nu s-a bucurat după golul din minutul 90+2

Reclamă

Publicat: 3 aprilie 2022, 13:24 / Actualizat: 3 aprilie 2022, 17:17

FC Brașov – FC Buzău 3-4. Meci nebun în Liga 2! Jucătorii lui Pustai au condus cu 3-0, au fost egalați și au dat lovitura în prelungiri. Ekollo nu s-a bucurat după golul din minutul 90+2

Cristi Pustai, victorie incredibilă în Liga 2. FC Buzău a învins-o cu 4-3 pe FC Brașov

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

A fost show total la meciul FC Brașov – FC Buzău, scor 3-4, din etapa a 2-a a play-out-ului din Liga 2. Confruntarea a fost una memorabilă, interzisă cardiacilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balul a fost deschis de fostul atacant al lui Dinamo, Mihai Neicuțescu, care a înscris în minutul 11. Imediat după a punctat și Chică-Roșa și soarta meciului părea a fi scrisă. Scorul chiar a căpătat proporții după pauză, când a marcat și Gaitan (54).

FC Brașov – FC Buzău 3-4

A urmat o schimbare totală a jocului. Angelov i-a făcut pe fanii „stegarilor” să spere în minutul 58, când a profitat de o gafă a portarului advers și a trimis mingea cu ușurință în poartă. Assistul i l-a oferit chiar goalkeeperul Brașovului, Popescu.

Gazdele au făcut, în ultimul sfert de oră, o schimbare care se putea dovedi a fi salvatoare. A fost trimis pe teren mijlocașul Vlad Mihalcea, cel care și-a făcut junioratul la FCSB. Tânărul de 23 de ani a reușit „dubla” în 2 minute (85, 87) și a restabilit egalitatea.

Galben-negrii nu au putut însă să smulgă un punct. În minutul 90+2, camerunezul adus de la Petrolul, Serge Ekollo, a înscris golul victoriei Buzăului. Atacantul a refuzat să se bucure după ce a trimis mingea în poartă și l-a debusolat până și pe comentatorul partidei. Acesta a crezut că s-a ridicat fanionul de la margine. Ekollo nu era în ofsaid, după cum s-a văzut pe reluări.

Reclamă

Golul a fost validat și trupa lui Cristi Pustai s-a impus cu 4-3. FC Buzău este lider în Grupa B a play-out-ului, cu 36 de puncte, fiind urmată de Unirea Dej, 31 de puncte. FC Braşov ocupă locul 5, de baraj, cu 17 puncte, la 11 puncte de Ripensia Timişoara, de pe locul 4, ultimul de menţinere.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și