Închide meniul

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 0-2 | Eugen Trică, prima reacție după debutul de coșmar la echipa lui Adrian Mititelu. „Nu meritam să pierdem!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 noiembrie 2021, 23:05

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 0-2 | Eugen Trică, prima reacție după debutul de coșmar la echipa lui Adrian Mititelu. „Nu meritam să pierdem!

Eugen Trică a fost demis de Metaloglobus

Hepta

Pentru Eugen Trică a fost primul meci după ce a revenit pe banca lui FC U Craiova 1948. În luna mai, Adrian Mititelu îl dădea afară, deși reușise să obțină promovarea în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Trică: „Nu meritam să pierdem!”

Sunt dezamăgit de rezultat. Am pierdut pe un fond de joc bun. Prima repriză chiar ne-am apărat foarte bine. Au avut o posesie de vreo 10 minute, dar fără situații de a marca. Noi suferim la ultima pasă. Din păcate, asta este. În general, sunt mulțumit de joc și cred că nu meritam să pierdem.

N-avem cum să marcăm goluri dacă nu tragem la poartă. Sunt jucători care șutează redutabil. Sper să-și asume lucrurile astea.

Echipa e spre bine. Noi trebuie să muncim în continuare și să nu greșim. Străinii s-au integrat, sunt jucători de calitate. Până în pauza de iarnă mai avem o grămadă de timp, noi trebuie să intrăm pe teren și să câștigăm meciuri.

Urmează celelalte meciuri, pe toate trebuie să le tratăm ca pe o finală. Nu există nicio favorită, nu mai există meciuri ușoare„, a spus Eugen Trică, după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 0-2.

Reclamă

Citește și:

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 0-2

Campioana României nu a avut nicio problemă în fața echipei lui Adrian Mititelu, care l-a adus din nou pe bancă pe Eugen Trică. Ciprian Deac a fost omul serii în Bănie, cu un gol și o pasă decisivă. Formația lui Dan Petrescu este la 11 puncte de FCSB, echipa de pe locul secund, care are însă un meci mai puțin disputat.

Singurele înfrângeri ale CFR-ului au venit cu Rapid și FC Botoșani. În rest, campioana României are victorii pe linie. CFR Cluj are cea mai bună defensivă din Liga 1, cu doar opt goluri încasate. De asemenea, formația din Gruia are cel mai multe meciuri cu gol marcat, 15.

Lucrurile nu merg la fel de bine pentru CFR Cluj și în Conference League, unde echipa lui Dan Petrescu are doar un punct după patru etape. În următoarea rundă, CFR Cluj va juca acasă cu Academica Clinceni. Până atunci, campioana României are meci cu Randers în Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și