Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Dinamo 1-0 | Deian Sorescu, un car de nervi: „Presiunea pică pe noi!” Căpitanul „câinilor” prevede un viitor sumbru: „Va fi mult mai grav!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 iulie 2021, 0:03

FC U Craiova 1948 – Dinamo 1-0 | Deian Sorescu, un car de nervi: „Presiunea pică pe noi! Căpitanul „câinilor prevede un viitor sumbru: „Va fi mult mai grav!

Deian Sorescu a fost căpitanul lui Dinamo

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Deian Sorescu, un car de nervi după FC U Craiova 1948 – Dinamo 1-0

Vizibil nervos din cauza rezultatului, Deian Sorescu a vorbit din nou despre problemele grupării din Ştefan cel Mare. Liderul „câinilor” prevede un viitor sumbru dacă problemele financiare nu se vor rezolva în scurt timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E o înfrângere dureroasă. Au avut toată tribuna în spate. Am luat bătaie şi n-avem ce face, mergem mai departe. A fost presiune, mereu va fi la Dinamo. Este un club uriaş, chiar dacă sunt probleme. Nu sunt în măsură să cert, dar păcat. Astfel a fost un meci plăcut din toate punctele de vedere. Cu suporteri, înjurături, aşa este normal.

Presiunea pică pe noi. Noi suntem cei traşi la răspundere. Am avut un grup frumos, minunat. Este păcat şi va fi mult mai grav dacă nu vom face ceva mai mult pe viitor. Totul depinde de conducere, vom vedea. Li s-a promis ceva unor jucători, însă nu se poate lua nimic din trecut. Cred că va fi din ce în ce mai greu”, a declarat Deian Sorescu la Digi Sport.

FC U Craiova 1948 – Dinamo 1-0 | Oltenii lui Mutu, primul succes în Liga 1

FC U Craiova 1948 a câştigat derby-ul cu Dinamo, scor 1-0. Hugo Vieira a decis confruntarea de pe Ion Oblemenco.

În prima repriză, FC U Craiova 1948 a dominat-o pe Dinamo, însă tabela a arătat 0-0 după 45 de minute.

Reclamă

Repriza secundă a început tare. Moldoveanu a lovit bara, iar peste câteva minute s-a deschis scorul. În minutul 65, Hugo Vieira a marcat cu o lovitură din cap, din pasa fabuloasă a lui Bauza.

În urma acestui rezultat, ambele echipe au 3 puncte după primele două meciuri. În următoarea etapă, oltenii joacă în deplasare cu FC Voluntari, în timp ce dinamoviştii o aşteaptă pe Academica Clinceni pe teren propriu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FC U Craiova 1948 – Dinamo 1-0
  • Deian Sorescu, un car de nervi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și