Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0 | Marius Șumudică, cuvinte dure la adresa echipei favorite: "A fost o dezamăgire totală!" Ce i-a transmis lui Mihai Iosif

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 aprilie 2021, 20:42

FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0 | Marius Șumudică, cuvinte dure la adresa echipei favorite: "A fost o dezamăgire totală!" Ce i-a transmis lui Mihai Iosif

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

FC U raiova 1948 - Rapid 1-0

Rapid a jucat aproape jumătate de oră cu un om în plus pe Ion Oblemenco. Lorenzo Paramatti a văzut cartonașul roșu după un atac violent asupra lui Rareș Lazăr. Chiar și în superioritate numerică, jucătorii lui Iosif n-au găsit drumul spre gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0 | Reacția lui Marius Șumudică

Marius Șumudică spune că Rapid suferă din cauză că nu are un lider în teren. Jocul giuleștenilor îl îngrijorează.

"Am suferit. Rapidul a fost modest. N-a avut o acțiune periculoasă. Rapid a fost dezamăgire totală pentru mine. Ok, încă nu e pierdut nimic. Dacă fac 6 puncte în următoarele 2 meciuri, au șanse mari la promovare. Dar astăzi m-au dezamăgit. Craiova a fost mult mai bună. Rapid n-are niciun lider în teren. Asta e marea problemă în momentul de față", a spus Marius Șumudică, la Digi Sport.

Rapid avea o serie de cinci victorii consecutive în Liga 2. După înfrângerea din derby-ul cu Craiova, giuleștenii au pierdut șefia clasamentului. 

Rapid are un singur punct peste CS Mioveni, ocupanta locului trei, care merge la baraj. Primele două poziții asigură promovarea directă. Craiova a devenit lider solitar, cu trei puncte avans în fruntea clasamentului.

Reclamă

FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0 | Marius Șumudică, mesaj pentru Mihai Iosif

Deși i-a resuscitat pe giuleșteni după începutul dezastruos din 2021, Mihai Iosif trebuie să regleze câteva aspecte, e de părere Șumudică. Fosta glorie din Giulești i-a transmis un mesaj clar antrenorului lui Rapid.

"Cred că antrenorul trebuie să fie puțin mai implicat și mai devotat. Ceea ce pe mine m-a pus la îndoială a fost lipsa de agresivitate și blazarea echipei. N-ai voie să joci un meci cu o contracandidată în felul ăsta. La Rapid n-am văzut nimic. Mi s-a părut o echipă normală de Liga 2", a mai spus Marius Șumudică. 

Rapid are meci în următoarea etapă împotriva celor de la CS Mioveni pe teren propriu. După aceea, giuleștenii vor juca tot "acasă", cu Csikszereda. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și