Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova | Frații Costea, avertisment dur înainte de „Războiul Olteniei”. „Ambele echipe au pierdut din spiritul Universității!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 octombrie 2021, 14:45

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova | Frații Costea, avertisment dur înainte de „Războiul Olteniei. „Ambele echipe au pierdut din spiritul Universității!

Frații Costea, înainte de FC U Craiova 1948 - Universitatea Craiova

Profimedia

Jucătorii care făceau senzație la echipa lui Mititelu în urmă cu un deceniu au recunoscut că, în acest moment, Craiova lui Mihai Rotaru pornește drept favorită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Verdictul fraților Costea înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Cu toate acestea, frații Costea au precizat că ambele echipe au pierdut din spiritul adevăratei echipe fanion din Craiova. Florin și Mihai și-ar dori ca FCU și CSU să-și unească destinele și să devină aceeași entitate.

Așa e la noi la olteni. Suntem mai aprigi, mai ambițioși, dar de multe ori așa pe degeaba. E păcat că sunt două echipe și atâtea dispute. Ar fi fost 25-30.000 de spectatori la fiecare meci și pe afară vreo 10.000. Ca pe vremuri, cu o singură galerie. S-ar bate la titlu în fiecare an! Dar fiecare trebuie să își vadă de treaba lui și de ce nu să se bată pe viitor amândouă la titlu.

Echipa lui Rotaru e un pic favorită prin prisma loturilor, mai ales că FC U are mulți jucători noi. E mult spus mare favorită. Nu știu dacă jucătorii îl văd drept cel mai important meci din acest sezon. Dacă bați Craiova nu câștigi mai mult de trei puncte. Ambele au mare nevoie de victorie. Nu cred că Adrian Mutu va pleca dacă pierde duminică”, a spus Mihai Costea, potrivit fanatik.ro.

Florin Costea: „Ambele echipe au pierdut din spiritul Universității”

„Mă doare că ambele echipe au pierdut din spiritul Universității. Nicio echipă nu se identifică cu Universitatea Craiova unde erau mereu jucători produși în Oltenia.

Reclamă

Și în primul rând jucători români. Acum ambele echipe au mulți străini. Pe vremea mea erau maxim doi-trei. Noi eram ca pe vremuri 7-8 olteni în prima echipă! Erau o emulație incredibilă în jurul echipei din cauza asta și la nivelul suporterilor. Parcă s-a pierdut din spiritul Științei și asta cred o simt toți suporterii”, a spus și Florin Costea, potrivit aceleiași surse.

Înaintea meciului din Bănie, FC U Craiova 1948 este pe locul al 13-lea în Liga 1, fără victorie de 6 etape, în timp ce Universitatea Craiova ocupă poziția a 7-a.

Derby-ul dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 21, și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro.

Reclamă 4 / 0/3

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și