Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova | Peluza Sud nu se va prezenta la Derby-ul Băniei: „Este restricționat accesul în mod abuziv și discriminatoriu!” Comunicatul transmis de ultraşi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 octombrie 2021, 20:37

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova | Peluza Sud nu se va prezenta la Derby-ul Băniei: „Este restricționat accesul în mod abuziv și discriminatoriu! Comunicatul transmis de ultraşi

FC U Craiova 1948 fani

REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Peluza Sud nu se va prezenta la derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Ultraşii au transmis că nu vor veni la derby-ul cu Universitatea Craiova. Aceştia sunt de părere că accesul pe stadion este „restricționat în mod abuziv și discriminatoriu”. Mâine, doar persoanele vaccinate sau care au avut COVID-19 pot intra la meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„ZIUA JUDECĂȚII

Un club atât de mare, cu atât de multe performanțe, dar care nu e capabil să organizeze un meci de fotbal din cauza restricțiilor. Din păcate, comunicatul dat ieri de club este egal cu 0, la meciul de mâine cu mizeriile putând să intre pe stadion doar persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală‼️

Atenționăm toți suporterii care și-au cumpărat bilete că nu vor putea intra pe stadion dacă nu vor prezenta dovezile celor mai sus menționate, observând cu stupoare cum clubul evită să anunțe acest aspect.

Peluza Sud, așa cum a anunțat, nu se va prezenta la niciun meci la care este restricționat accesul unor persoane în mod abuziv și discriminatoriu.

Reclamă

Dat fiind faptul ca terasele din Centrul Vechi impun de asemenea măsuri care interzic accesul unor persoane, mutam locul de întrunire în PĂRCULEȚUL DIN ROVINE, ora 17:00. De aici vom pleca organizat spre ESPLANADA TEATRULUI NAȚIONAL, urmând ca ultima oprire să fie pe ESPLANADA DIN DREPTUL TRIBUNEI 2, loc de unde ne vom încuraja echipa. Invităm toți suporterii Universității Craiova alături de noi!
Toți în negru și pregătiți de Ziua Judecății!

Știința suntem noi!”, au transmis ultraşii.

Reclamă 4 / 0/3

EXCLUSIV | FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Adi Mutu, pregătit pentru duelul cu Laurenţiu Reghecampf

Adi Mutu este în faţa celui mai aşteptat meci din etapa a 11-a a Ligii 1! FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova e duelul care împarte Bănia în două. „Briliantul” vrea cu orice preţ să îl învingă pe Laurenţiu Reghecampf.

Mutu este nașul de botez al unuia dintre copiii antrenorului Universității Craiova. Fără victorie de şase etape în campionat, echipa lui Adrian Mititelu are nevoie ca de aer de un succes cu marea rivală.

„(Reporter: Ce ar însemna pentru tine o victorie în primul derby din Liga 1 al oraşului Craiova?) Bineînţeles că ar fi ceva care, probabil, ar rămâne scris în istorie! Cel mai important lucru pentru mine este acela că avem nevoie de puncte în clasament şi ne dorim foarte mult să câştigăm. Cred că acest lucru este cel mai important şi cel care ar trebui să conteze pentru un antrenor.

Bineînţeles, după şi ambiţia de a-ţi învinge un prieten şi aşa mai departe. Sunt lucruri sănătoase, care mă motivează şi sper să şi obţin victoria!„, a declarat Adi Mutu în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și