Închide meniul

FC U Craiova – Rapid | Eugen Trică, declarația zilei! "Jucăm cu cea mai în formă echipă din Europa!" Îl vrea la centru pe Ovidiu Hațegan: "Ar fi ca în Champions League pentru el"

Alexandru Ivan Publicat: 17 aprilie 2021, 12:48

FC U Craiova – Rapid | Eugen Trică, declarația zilei! "Jucăm cu cea mai în formă echipă din Europa!" Îl vrea la centru pe Ovidiu Hațegan: "Ar fi ca în Champions League pentru el"

Hepta

Eugen Trică, înainte de Craiova - Rapid

  • Derby de promovare între FC U Craiova și Rapid
  • Eugen Trică, declarația zilei

Craiova şi Rapid sunt pe primul loc la egalitate de puncte (42), dar oltenii au golaveraj mai bun. Următoarea clasată, Mioveni, este la patru puncte distanţă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova – Rapid | Eugen Trică: "Întâlnim cea mai în formă echipă din Europa"

Rapid a legat cinci victorii consecutive. După un început de an dezastruos, giuleștenii au luat o opțiune serioasă la promovare. Eugen Trică i-a comparat pe elevii lui Mihai Iosif cu cele mai tari echipe de pe continent. 

"Întâlnim poate cea mai în formă echipă, nu numai din România, ci şi din Europa. M-am uitat, În ultimele 5 meciuri au reusit să câștige 5 din 5. Au marcat 15 goluri și au primit două. Deci au un atac foarte bun.

Reclamă

"Nu știu dacă mai sunt echipe prin Europa care au 5 victorii din 5. Trebuie să fim foarte atenți. Cine va câștiga se va desprinde de celelalte", a spus Eugen Trică, la conferința de presă dinaintea meciului cu Rapid.

Dacă Rapid merge ceas, Craiova a lăsat din turație în 2021. Oltenii au bătut tot în prima parte a campionatului, dar au pornit mai greu în retur. Doar trei victorii a obținut formația din Bănie în acest an.

Reclamă

Eugen Trică este al doilea antrenor al Craiovei din 2021, după Ovidiu Stîngă. Trică a adunat cinci meciuri la FC U Craiova. Bilanțul său este unul pozitiv: 3 victorii și două remize.

FC U Craiova – Rapid | Eugen Trică: "L-aș dori pe Hațegan"

Într-un meci cu o asemenea miză, Eugen Trică vrea un arbitru pe măsură. I-a sugerat pe Ovidiu Hațegan sau Istvan Kovacs, arbitri cu experiență în cuepele europene. Culmea, derby-ul dintre Craiova și Rapid se joacă de la 21:00, oră apropiată partidelor stelare din Champions League. 

"Mi-aș dori un Hațegan, un Kovacs, cei mai buni arbitri. Mai ales că se joacă la ora 21:00. Pentru domnul Hațegan ar fi un fel de Champions League", a încheiat Eugen Trică. 

Reclamă 4 / 0/3

În sezonul regulat, FC U Craiova a demolat-o pe Rapid cu 5-0. Derby-ul pentru promovare este programat luni și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid
Liga 1 • 21:28
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi
"Te interesează Rapid?" Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi
Liga 1 • 19:54
„Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!”
Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: "Prea mulţi băieţi buni la ei acasă"
Liga 1 • 19:29
Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă”
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid
Liga 1 • 18:40
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi
Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în zece luni petrecute la Rapid
Liga 1 • 17:03
Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti