Închide meniul

FC Viitorul-Hermannstadt 4-1. Gabi Iancu și Vlad Achim au marcat câte două goluri. Albes, debut dezastruos pe banca oaspeților

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2020, 18:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

FC Viitorul-Hermannstadt 4-1. Gabi Iancu și Vlad Achim au marcat câte două goluri. Albes, debut dezastruos pe banca oaspeților

Captură Digi Sport

Jucătorii Viitorului se bucură după golul marcat de Achim

FC Viitorul – FC Hermannstadt, 4-1

UPDATE 21:50 – Final de meci. Trupa lui Hagi se impune clar, iar la Sibiu vor fi multe discuții după debutul nefericit al lui Albes

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE 21:49 – GOOOOOL Viitorul! Vlad Achim realizează și el ”dubla”, iar constănțenii obțin un succes facil.

UPDATE 21:44 – GOOOOL Hermannstadt! Mladen face o gafă incredibilă, îi pasează lui Bălan, care machează golul de onoare al oaspeților.

UPDATE 21:35 – GOOOOOL Viitorul! O nouă fază superbă făcută de jucătorii, iar Gabi Iancu face ”dubla” cu un șut puternic. Este a 13-a reușită a lui Iancu, care este golgheterul României.

UPDATE 21:28 – GOOOOOL Viitorul! Boboc centrează perfect și Gabi Iancu înscrie cu o lovitură de cap perfectă

Reclamă

UPDATE 21:02 – A început repriza secundă.

UPDATE 21:47 – Pauză la Ovidiu. FC Viitorul a dominat prima repriză, Rivaldinho ratând câteva ocazii bune ca să majoreze scorul.

UPDATE 20:05 – GOOOOOL Viitorul! Greșeli multe în careul oaspeților, iar Achim profită și marchează după o pasă a lui Gabi Iancu.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE 20:00 – Meciul a început

Viitorul (4-3-3): Tordai – Boboc, Mladen, Ghiță, Cr. Ganea – Ciobanu, Artean, Vl. Achim – G. Iancu, Rivaldinho, C. Matei

REZERVE: Dulca, Dussaut, Casap, L. Munteanu, A. Pitu, G. Ganea, Chițu, P. Iacob

ANTRENOR: Gheorghe Hagi

HERMANNSTADT: Figueiredo – Vodă, Viera, Dâlbea, I. Stoica, Opruț – D. Dias, R. Pires, Bușu – P. Petrescu, Ad. Bălan

REZERVE: I. Pop, Luchin, Tătar, Sîntean, Jo Santos, Monteiro de Almeida, L. Dumitriu

ANTRENOR: Ruben Albes

Reclamă

Gică Hagi este lider cu Viitorul în play-out și a decis să folosească mai mulți juniori. În runda trecută, constănțenii au pierdut, în mod surprinzător, cu Chindia, rezultat ce a stârnit mai multe controverse în rândul rivalilor.

FC Viitorul-Hermannstadt, 20:00, live score pe AntenaSport

Pentru Hermannstadt începe o nouă eră. Sibienii îl au pe bancă pe Ruben Albes, care a fost prezentat săptămâna trecută. Ibericul are ca obiectiv principal salvarea de la retrogradare.

Sibienii nu au primit licența pentru sezonul viitor din cauza unor datorii către un fost jucător, dar au făcut apel și speră să câștige. În meciurile din sezonul regulat, Viitorul a câștigat pe teren propriu cu 3-2, iar la Sibiu a fost egal, 1-1. 

De asemenea, pentru Gică Hagi va fi al 221-lea meci în Liga 1, 198 dintre ele fiind pe banca Viitorului. Constănțenii au 27 de puncte în clasamentul din play-out, în timp ce Hermannstadt are 18 puncte.

Recomandări
  • Viitorul, victorie la scor cu Hermannstadt
  • Trupa lui Hagi rămâne pe primul loc în play-out
  • Bruno Albes, debut dezastruos

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și