Închide meniul

FC Voluntari – Chindia Târgoviște 0-2. Daniel Popa și Florea o duc pe Chindia pe loc de play-off

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 decembrie 2020, 14:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

FC Voluntari – Chindia Târgoviște 0-2. Daniel Popa și Florea o duc pe Chindia pe loc de play-off

Hepta

Voluntari - Chindia, LIVE SCORE 19:30. Revine Mihai Teja

După trei meciuri fără victorie, Chindia a reușit să spargă gheața și s-a impus pe stadionul Anghel Iordănescu. A adunat astfel 19 puncte și a urcat pe locul 6 în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LIVE SCORE Voluntari – Chindia 0-2

Min. 90: Final de meci. Echipa din Trgovișite s-a impus cu 2-0 și a urcat pe loc de play-off

Min. 67: GOOOL Chindia! Florea marchează după o combinație cu Popa.

Min. 50: GOOOL Chindia! Daniel Popa a marcat cu o execuție de atacant pur-sânge. 

Min. 1: A început partida. 

Reclamă

ECHIPELE DE START:

Voluntari: Rîmniceanu – Cr. Costin, Balaur, C. Achim, Al.Vlad – Grădinaru, Varzim, De Lucas – I.Gheorghe, Mailat, Ad. Popa

Antrenor: Mihai Teja

Reclamă 4 / 0/3

Chindia: Aioani – Martac, Pițian, Iacob Căpușă -– Neguț, Dulca, Rață, D.Dumitrașcu – D. Popa, D. Florea

Antrenor: Emil Săndoi

Cele două formaţii au ajuns la trei etape fără victorie, dar Chindia poate urca pe locul 6 dacă se va impune, fiind la un singur punct de Viitorul, Botoşani şi Astra. 

De partea cealaltă, ilfovenii au fost loviţi recent de un focar de Covid-19, dar l-au "recuperat" pe antrenorul Mihai Teja, care va fi pe bancă pentru meciul cu Chindia. 

FC Voluntari – Chindia Târgoviște LIVE SCORE. Revine Mihai Teja

"A fost o perioadă grea pentru mine. Vreau să mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Matei Balș. Sunt niște oameni deosebiți, au avut grijă de mine și de fiecare pacient. Le mulțumesc din suflet pentru tot ce au făcut pentru mine. A fost o perioadă grea și ei sunt adevărații eroi și îngerii noștri", a spus Teja, înaintea meciului. 

”Ne dorim să câștigăm, a fost o perioadă grea, cu două săptămâni de inactivitate. Mă bucur că am revenit la ceea ce iubesc cel mai mult, fotbalul și meseria mea de antrenor. Va fi un meci dificil cu Chindia, între două echipe de la jumătatea clasamentului, așa că trei puncte vor conta enorm”, a mai spus Teja Mihai Teja.

FC Voluntari – Chindia Târgoviște LIVE SCORE. Echipele probabile

FC Voluntari (4-3-3): Lavin – Costin, Balaur, Armaș, Vlad – Anderson, De Lucas, I. Gheorghe – A. Popa, Jefte, Mailat

Reclamă

Chindia (4-4-2): Aioani – Martac, Iacob, Pițian, Căpușă – Neguț, M. Dulca, Rață, Dumitrașcu – D. Popa, D. Florea

Recomandări
  • Voluntari - Chindia Târgoviște 0-2
  • Mihai Teja a revenit pe banca ilfovenilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și