Închide meniul

FC Voluntari dă marea lovitură pe piaţa transferurilor. Îşi „betonează” defensiva cu un multiplu campion al României. Jucătorul de top adus să joace lângă Gabi Tamaş

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 ianuarie 2022, 10:32

FC Voluntari dă marea lovitură pe piaţa transferurilor. Îşi „betonează defensiva cu un multiplu campion al României. Jucătorul de top adus să joace lângă Gabi Tamaş

Gabi Tamaş ar putea juca alături de Giedrius Arlauskis

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Portarul de 34 de ani a câştigat titlul cu toate echipele din România la care a activat: Unirea Urziceni (2009), FCSB (2015) şi CFR Cluj (2018, 2019, 2020, 2021). Este acum în faţa unei noi provocări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giedrius Arlauskis, aproape de a semna cu CFR Cluj

Arlauskis a bătut deja palma cu FC Voluntari, anunţă playsport.ro. Există un acord verbal şi mai sunt de pus la punct mici detalii din contract. Ar urma să semneze o înţelegere valabilă pentru un an şi jumătate cu echipa care a încheiat anul 2021 pe podiumul Ligii 1.

Lituanianul şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj în luna septembrie, după ce a făcut scandal în momentul în care Marius Şumudică a fost demis. A primit atunci salarii restante şi compensări în valoare de aproximativ 600.000 de euro.

FC Voluntari îşi „betonează” astfel defensiva, acolo unde lider este Gabi Tamaş. În această perioadă de mercato au mai fost aduşi Denis Ciobotariu şi Muhamed Tehe Olawale.

Citește și:

Motivele plecării lui Arlauskis din Gruia

Arlauskis s-a arătat dezgustat de modul în care conducerea clujeană s-a comportat cu Marius Șumudică.Florin Prunea, fost președinte în Liga 1 și bun prieten cu Dan Petrescu spune că în niciun caz Giedrius Arlauskis și „Bursucul” nu s-au certat.

Reclamă

Nu știu dacă Petrescu a renunțat sau Arlauskis a plecat. Eu cred că Arla și-a decis viitorul la echipă, el a vrut să plece, nu cred că a fost dat afară de Petrescu.

Pentru că în mandatele anterioare, mi-aduc aminte, mă întâlneam în aeroport cu ei și erau împreună, tot timpul îl vedeam împreună cu Arlauskis. L-a avut și la Urziceni, l-a avut și la alte echipe. A câștigat cu el.

Nu cred că a fost decizia lui Dan Petrescu, sincer. Este o situație grea la CFR Cluj, ei n-au niciun atacant. E destul de intersant atacantul ăsta Sacko de la Denizlispor. Dacă marca la ei, nu era liber de contract acuma. Nu arată rău, dar l-ai adus acuma, e în urmă cu pregătirea, probabil o să fie bun de joc în octombrie. CFR-ul are probleme de lot, lucruri evidente”, a declarat Florin Prunea în luna septembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și