Închide meniul

FC Voluntari – Dinamo 2-1 | Gabi Torje, discurs fabulos de ziua sa: „Psihic, jucătorii sunt sub nivelul mării!” Ce spune despre salvarea de la retrogradare: „Astrele ne-au adus aici!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 noiembrie 2021, 23:20

FC Voluntari – Dinamo 2-1 | Gabi Torje, discurs fabulos de ziua sa: „Psihic, jucătorii sunt sub nivelul mării! Ce spune despre salvarea de la retrogradare: „Astrele ne-au adus aici!

Gabi Torje, discurs fabulos după FC Voluntari – Dinamo 2-1

GabProfimedia

Gabi Torje, discurs fabulos după FC Voluntari – Dinamo 2-1

„Am început prost meciul. Am echilibrat jocul, care ducea spre un egal. A venit o greşeală personală care a făcut ca totul să se distrugă. N-am mai avut încredere. Este cel mai greu de câştigat. Avem jucători de valoare. Ne lipseşte psihicul. Ăsta e blocajul nostru. Parcă ne era teamă să nu luăm al doilea gol. Fotbalul este frumos când se joacă cu mai mulţi jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trebuie să scoatem pe Dinamo din acest loc. Mai este şi play-out-ul. Sper şi îmi doresc să adunăm puncte. Eu încă cred că nu avem o echipă care să se bată la retrogradare. Toate astrele ne-au adus aici. Psihic, sunt sub nivelul mării”, a declarat Gabi Torje.

Citește și:

Coşmarul continuă pentru „câini”! Echipa lui Mircea Rednic, fără victorie de 13 etape

FC Voluntari – Dinamo, meciul care încheie etapa cu numărul 16 din Liga 1, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1.

Deian Sorescu a deschis scorul cu o execuţie superbă, în minutul 5, dar ilfovenii au întors rezultatul graţie reuşitelor lui Vadim Raţă, în minutul 19, şi Ion Gheorghe, în minutul 65. Reuşita de trei puncte a celor de la FC Voluntari a venit după o gafă în apărarea dinamovistă.

În urma acestui rezultat, FC Voluntari a urcat pe locul 4 în Liga 1, cu 28 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 15, cu 8 puncte.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și