Închide meniul

FC Voluntari – Dinamo 2-1 | Iuliu Mureșan a pus tunurile pe Mircea Rednic. „A adus 5 jucători și tot nimic!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 noiembrie 2021, 23:24

FC Voluntari – Dinamo 2-1 | Iuliu Mureșan a pus tunurile pe Mircea Rednic. „A adus 5 jucători și tot nimic!

Iuliu Mureșan, prima reacție după Chindia - Dinamo 0-2

Hepta

Iuliu Mureșan l-a „înțepat” pe Rednic pentru jucătorii pe care i-a adus la Dinamo, despre care crede că nu au avut niciun impact bun asupra echipei. Austriacul Petar Gluhakovic chiar a greșit la ambele goluri ale celor de la FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureșan: „Rednic a adus cinci jucători și tot nimic!”

„Cei care sunt datori sunt jucătorii. Noi, ca administrație, am reușit să dăm salariile la zi. Am deblocat transferurile, azi s-a întocmit planul de reorganizare, am scăpat și de depunctare. Din păcate, nu-i acea stare de spirit necesară unei victorii.

Am adus 8-9 jucători, a venit și Mircea Rednic, a adus și el 5 jucători, și totuși nu se schimbă nimic. De fapt, unii sunt foști jucători. Sunt îngrijorat și foarte nemulțumit.

Am avut și două pauze de două săptămâni. Așteptam să obținem măcar un egal azi… Tot sperăm că schimbăm luna viitoare, la iarnă, însă nu poți aduce 100 de jucători”, a spus Iuliu Mureșan, la finalul meciului.

FC Voluntari – Dinamo 2-1

Deian Sorescu a deschis scorul cu o execuţie superbă, în minutul 5, dar ilfovenii au întors rezultatul graţie reuşitelor lui Vadim Raţă, în minutul 19, şi Ion Gheorghe, în minutul 65. Reuşita de trei puncte a celor de la FC Voluntari a venit după o gafă în apărarea dinamovistă.

Reclamă

În urma acestui rezultat, FC Voluntari a urcat pe locul 4 în Liga 1, cu 28 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 15, cu 8 puncte.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și