Închide meniul

FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-1 | Liviu Ciobotariu, după ce i-a dus pe ilfoveni pe podium în Liga 1. „Putem mai mult!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 decembrie 2021, 20:28

FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-1 | Liviu Ciobotariu, după ce i-a dus pe ilfoveni pe podium în Liga 1. „Putem mai mult!

Liviu Ciobotariu este antrenorul lui FC Voluntari

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

După acest rezultat, FC Voluntari este pe locul al treilea în Liga 1. Echipa ilfoveană se află la cel mai bun sezon din istoria clubului și visează cu ochii deschiși la calificarea în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-1 | Liviu Ciobotariu: „Putem mai mult!”

Antrenorul lui Voluntari a recunoscut că parcursul execelent a fost neașteptat, dar i-a capacitat pe elevii săi să mențină nivelul ridicat. Ciobotariu a avut însă și un avertisment pentru fotbaliștii săi.

Ne-a dat moral și încredere că putem mai mult. Ne bucură că suntem pe locul 3, mai sunt două jocuri foarte grele pentru noi. Din ianuarie vom vedea unde suntem și ne facem planuri pentru viitor. E greu să menții echilibrul când ai un vestiar fără experiență. După fiecare joc, discuția mea cu ei este să rămână cu picioarele pe pământ și echilibrați”, a pus Liviu Cibotariu, la finalul meciului FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-1.

Două victorii și două remize a adunat FC Voluntari în ultimele patru etape. În perioada de la sfârșitul lunii august și jumătatea lunii octombrie. ilfovenii au avut o serie de șase victorii consecutive.

Citește și:

Laurențiu Reghecampf: „Sunt luat de prost!”

Pe de altă parte, atmosfera nu este la fel de bună și la Universitatea Craiova. Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, și-a ieșit din minți după meciul de la Voluntari și a pus tunurile pe arbitraj.

Reclamă

„Nici nu ştiu cum să încep. Fiind un om care nu vorbeşte şi nu jigneşte sunt luat de prost. La meciurile noastre se întâmplă lucruri foarte grave. Nu pot să accept când vezi un atac cu două picioare, un jucător se aruncă cu două picioare în faţă, nu e normal.

Se fac lecţii, ne învaţă şi degeaba. Apoi, faza penalty-ului la Bălaşa. Meleke trebuia să primească galben şi penalty pentru noi. Pierdem puncte din cauza greşelilor. Jucăm fără 5-6 jucători de bază. Am făcut un joc foarte bun, foarte bine organizaţi. Au fost însă momente când ei au fost ajutaţi şi şi-au pus amprenta la final pentru rezultat. Nu input nimic, doar întreb. Nu jignesc şi nu vorbesc mai mult decât trebuie. Trebuie să se uite mai mult la aceste decizii”, a tunat Laurenţiu Reghecampf, la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și