Închide meniul

FCSB a "aprins" Gazul, dar și-a pierdut golgheterii. Toni Petrea, detalii despre accidentările lui Man și Tănase. Program horror pentru roș-albaștri

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 noiembrie 2020, 20:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

FCSB a "aprins" Gazul, dar și-a pierdut golgheterii. Toni Petrea, detalii despre accidentările lui Man și Tănase. Program horror pentru roș-albaștri

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man s-a accidentat în meciul câștigat de FCSB la Mediaș

Darius Olaru a marcat de două ori pentru trupa lui Toni Petrea. A fost prima "dublă" din carieră, reușită chiar în poarta echipei în tricoul căreia s-a lansat în fotbalul mare. Golul victoriei a fost semnat de un alt fost jucător al Gazului, Sergiu Buș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man și Florin Tănase au ieșit accidentați

Toni Petrea a avut însă motive să-și pună mâinile în cap. Bucuria victoriei a fost umbrită accidentările lui Dennis Man și Florin Tănase. Cei mai buni marcatori din Liga 1 au ieșit de pe teren în minutul 28, respectiv 67. Antrenorul lui FCSB așteaptă verdictul medicilor.

"Nu au venit cu probleme de la națională. S-au antrenat normal, dar astăzi au simțit probleme musculare. Încă nu știu cât de grav este. Sper să-i recuperăm cât mai repede", a declarat Toni Petrea.

Man și Tănase au marcat câte nouă goluri în această ediție de campionat. Amândoi au fost titulari la Belfast, în remiza dintre Irlanda de Nord și România din Liga Națiunilor.

Cu succesul de pe terenul lui Gaz Metan, FCSB au profitat de erorile făcute de contracandidatele la titlu. În această etapă, Universitatea Craiova a remizat alb cu FC Botoșani, iar CFR Cluj a fost învinsă acasă de UTA Arad. 

Reclamă

"Campionatul este lung, suntem abia pe finalul turului. Mai e returul și play-off-ul. Vrem să obținem maximul de la fiecare meci", a mai spus antrenorul lui FCSB.

Pentru roș-albaștri urmează meciul din Cupa României, cu Gloria Buzău. În campionat are un program de foc. În următoarele trei etape le va întâlni pe UTA Arad, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Cum arată clasamentul Ligii 1 după 11 etape

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gaz Metan Mediaș - FCSB 2-3
  • Roș-albaștrii au urcat pe primul loc în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și