Închide meniul

FCSB a făcut-o praf pe Craiova, în Bănie, dar Mihai Stoica nu uită eşecul de la Cluj + ce i-a transmis lui Sorin Cârţu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2020, 5:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

FCSB a făcut-o praf pe Craiova, în Bănie, dar Mihai Stoica nu uită eşecul de la Cluj + ce i-a transmis lui Sorin Cârţu

Sport Pictures via Hepta

Mihai Stoica, reacţie după Universitatea Craiova - FCSB 0-2

Stoica susţine că şi echipa lui Edi Iordănescu ar fi trecut prin acelaşi calvar, dacă Istvan Kovacs ar fi acordat un penalty, în debutul derby-ului, după un henţ comis de Mario Camora. Oficialul nu l-a uitat nici pe Sorin Cârţu, care afirmase chiar înaintea partidei că FCSB a avut meciuri uşoare, până la dubla de foc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: Încă mi-e greu să mă bucur. Recital, dar împotriva cui?

"Mie încă mi-e greu să mă bucur, nu s-a cicatrizat rana de la Cluj. În plus, prima repriză n-a fost ceea ce am dorit. Paradele lui Andrei Vlad ne-au ținut în meci, iar golul a venit când trebuia, în urma unei super acțiuni colective, cu assist genial Coman și execuție de mare jucător Man, care a sesizat că Mirko lăsase ușa deschisă. Cred că un X pauză era corect.

După pauză, a fost exact ceea ce ne-am dorit. Recital, dar împotriva cui? Victoria zdrobitoare – după aspectul jocului – de la Craiova este pansament, nu și panaceu. Poate asta s-ar fi întâmplat și la Cluj, dar acolo a fost Kovacs. Tot el a fost și la Tg Mureș, Giurgiu etc. Ar merge un tiktok, dar mă abțin.

P.S. Replică lui Cârțu, care a spus că am jucat amicale, nu-i dau. I-au dat băieții. Doar două", a fost reacţia lui Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.  

Reclamă

FCSB a revenit pe locul 1 în Liga 1

În urma super-victoriei din Bănie, FCSB revine pe primul loc, cu 33 de puncte şi cel mai bun atac din Liga 1 (36 de goluri, în 14 meciuri). Craiova e pe 2, cu 31 de puncte, iar podiumul este completat de CFR Cluj, cu 30 de puncte. 

Ultima etapă din 2020 ne aduce un nou derby, CFR Cluj – Universitatea Craiova (22 decembrie, 21:00). De partea cealaltă, cei de la FCSB vor întâlni Sepsi (21 decembrie, 20:30). Ambele partide pot fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Ardelenii i-au egalat la puncte pe olteni 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și