Închide meniul

FCSB a făcut-o praf pe Craiova, în Bănie, dar Mihai Stoica nu uită eşecul de la Cluj + ce i-a transmis lui Sorin Cârţu

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2020, 5:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
FCSB a făcut-o praf pe Craiova, în Bănie, dar Mihai Stoica nu uită eşecul de la Cluj + ce i-a transmis lui Sorin Cârţu

Sport Pictures via Hepta

Mihai Stoica, reacţie după Universitatea Craiova - FCSB 0-2

Stoica susţine că şi echipa lui Edi Iordănescu ar fi trecut prin acelaşi calvar, dacă Istvan Kovacs ar fi acordat un penalty, în debutul derby-ului, după un henţ comis de Mario Camora. Oficialul nu l-a uitat nici pe Sorin Cârţu, care afirmase chiar înaintea partidei că FCSB a avut meciuri uşoare, până la dubla de foc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: Încă mi-e greu să mă bucur. Recital, dar împotriva cui?

"Mie încă mi-e greu să mă bucur, nu s-a cicatrizat rana de la Cluj. În plus, prima repriză n-a fost ceea ce am dorit. Paradele lui Andrei Vlad ne-au ținut în meci, iar golul a venit când trebuia, în urma unei super acțiuni colective, cu assist genial Coman și execuție de mare jucător Man, care a sesizat că Mirko lăsase ușa deschisă. Cred că un X pauză era corect.

După pauză, a fost exact ceea ce ne-am dorit. Recital, dar împotriva cui? Victoria zdrobitoare – după aspectul jocului – de la Craiova este pansament, nu și panaceu. Poate asta s-ar fi întâmplat și la Cluj, dar acolo a fost Kovacs. Tot el a fost și la Tg Mureș, Giurgiu etc. Ar merge un tiktok, dar mă abțin.

P.S. Replică lui Cârțu, care a spus că am jucat amicale, nu-i dau. I-au dat băieții. Doar două", a fost reacţia lui Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.  

Reclamă
Reclamă 4

FCSB a revenit pe locul 1 în Liga 1

În urma super-victoriei din Bănie, FCSB revine pe primul loc, cu 33 de puncte şi cel mai bun atac din Liga 1 (36 de goluri, în 14 meciuri). Craiova e pe 2, cu 31 de puncte, iar podiumul este completat de CFR Cluj, cu 30 de puncte. 

Ultima etapă din 2020 ne aduce un nou derby, CFR Cluj – Universitatea Craiova (22 decembrie, 21:00). De partea cealaltă, cei de la FCSB vor întâlni Sepsi (21 decembrie, 20:30). Ambele partide pot fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:16

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

23:10

Cristiano Ronaldo a cedat nervos după un gest făcut de Daniele Orsato, în Portugalia – Slovenia! Arbitrul l-a scos din minţi

23:10

LIVE TEXTPortugalia – Slovenia 0-0. Lusitanii, favoriţi pentru un loc în sferturi. Cristiano Ronaldo, prima ocazie a Portugaliei

22:50

Sorana Cîrstea, eliminată de numărul 298 mondial în primul tur la Wimbledon 2024. Românca a pierdut 10 game-uri consecutive

22:16

Ronald Koeman, înainte de România – Olanda: „Nu trebuie să ne panicăm! Acceptăm criticile!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris
Citește și