Închide meniul

FCSB a pus ochii pe un fost jucător de la Dinamo! "Perla" de 17 ani i-a dat răspunsul lui Gigi Becali: "Eu nu vreau să merg acolo!" Fanii dinamovişti fac chetă să îl aducă înapoi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 20:14

FCSB a pus ochii pe un fost jucător de la Dinamo! "Perla" de 17 ani i-a dat răspunsul lui Gigi Becali: "Eu nu vreau să merg acolo!" Fanii dinamovişti fac chetă să îl aducă înapoi

Sport Pictures via Fanatik

Aleksander Mitrovic

Aleksander Mitrovic are doar 17 ani şi este considerat unul dintre cei mai promiţători portari. FCSB a pus ochii pe puştiul care a plecat de la Dinamo. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sincer nu cred că aș accepta. Probabil vor veni cu o ofertă foarte bună, pe care tatăl meu o să o accepte, dar eu probabil nu cred că aș accepta să merg la FCSB! Nu vreau să merg acolo, sunt dinamovist", a spus Aleksander Mitrovic pentru Fanatik.

Nu doar FCSB îl doreşte pe Aleksander Mitrovic 

FCSB nu e singura echipă care îl vrea pe portarul de 17 ani. Încă 3 echipe din Liga 1 îl vor pe jucătorul care susţine că este neplătit de 4 luni. 

"Am fost contactat de mai multe echipe din Liga 1. Am fost contactat de FCSB, FC Voluntari, Academica Clinceni și Concordia Chiajna. Eu însă îmi doresc să merg să joc afară și o să merg în Italia în probe. Nu am impresar, dar tatăl meu se ocupă. El știe tot (n.r. Slavișa Mitrovic, fostul atacant al lui FC Național). Iau în calcul toate echipele, nu e 100% că voi merge în străinătate. O să merg unde îmi este mie cel mai bine. E posibil să rămân și în Liga 1!", a mai spus Mitrovic pentru sursa mai sus citată.

DDB Italia vrea să îl aducă înapoi la echipă

Deşi nu a fost plătit de 4 luni, DDB Italia a anunţat că vrea să îl aducă pe Mitrovic înapoi la echipă. Acesta este fiul fostului atacant de la FC Naţional, Slavisa Mitrovic. 

Reclamă

"Dinamo tocmai l-a pierdut pe portarul de 17 ani Aleksandr Mitrovic, 17 ani, cel care a apărat în Meciul Salvării cu Dinamo Kiev. Puștiul este crescut de Dinamo și este fiul lui Slavișa Mitrovic, fost atacant la FC Național. 

Nu are un salariu foarte mare, dar de mai multe luni nu a mai fost plătit. Așa că jucătorul și-a depus memoriu, a înșiințat clubul, dar nimeni din club nu a avut grijă să nu-l pierdem gratis pe acest jucător de mare perspectivă. Toți antrenorii pe care i-a avut au numai cuvinte de laudă la adresa lui. Are 1,91m, este încă în creștere și este foarte talentant. E un copil cu mentalitate de fotbalist și de CÂINE. 

Este dorit de FCSB și de Voluntari, dar copilul a declarat că nu va juca niciodată la clubul de pe centură, pentru că e dinamovist. HAIDEȚI SĂ FACEM CEVA pentru a-l convinge pe Mitro să se întoarcă la Dinamo. Credem că dacă i se va oferi un nou contract, sunt șanse să-l aducem înapoi. 

Reclamă 4 / 0/3

Suporterii din DDB Italia se oferă să suporte o parte din salariul lunar. Suntem convinși că și alte grupări DDB se vor alătura intițiativei noastre și vom reuși să aducem jucătorul înapoi!", a scris DDB Italia. 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și