Închide meniul
Video

FCSB a reluat antrenamentele la baza din Berceni. Ce jucători au lipsit

Antena Sport Publicat: 15 mai 2020, 17:31

Reclamă

FCSB i-a chemat pe jucători la teste și și-a stabilit cantonamentul la Berceni. Planic, Gnohere și Soleidis sunt așteptați și ei la antrenamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca și Bizonul, sârbul e nemulțumit că Becali a tăiat salariile și vrea să plece. Are oferte din Rusia și Turcia.

FCSB a intrat în cantonament

”Ce să vorbim de Planic? Sunt Kolic și Kosic. Luăm trei ca să îl ținem în rezervă?”, a spus Cârțu, pentru AntenaSport.

Pentru Vintilă, lupta la titlu începe cu derby-ul de foc. Se bate cu CFR la Cluj! O victorie o aproprie pe FCSB la un punct de primul loc.

”CFR e favorită, am mai spus-o, dar și Craiova și FCSB sunt echipe puternice. Oricine are șanse, dar CFR e prea puternică”, a declarat Miriuță, pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:22

„O greşeală fatală!” Avertisment pentru România, înaintea duelului decisiv cu Slovacia: „Nu va fi un meci de salon!”

18:21

Mihai Stoichiță i-a făcut tactica lui Edi Iordănescu înainte de Slovacia – România: „Trebuie să fim inteligenți!”

17:41

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei!

17:30

VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona

17:19

Albion Rrahmani, reacţie fermă despre plecarea de la Rapid! Răsturnare de situaţie: „Încă sunt aici, vreau să fiu golgheter!”

17:15

Concluziile lui Adrian Mutu, după Belgia – România 2-0! Capitolul la care mai au de lucrat tricolorii lui Edi Iordănescu

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și