Închide meniul

FCSB a spus adio definitiv Arenei Naționale! Anunțul făcut de LPF: "Au solicitat asta la toate meciurile din play-off"

Alexandru Ivan Publicat: 12 aprilie 2021, 14:55

Reclamă
FCSB a spus adio definitiv Arenei Naționale! Anunțul făcut de LPF: "Au solicitat asta la toate meciurile din play-off"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB, adio Arena Națională!

FCSB se va muta la Giurgiu. Stadionul Marin Anastasovici a fost alegerea echipei lui Gigi Becali. Roș-albaștrii au jucat deja acolo împotriva Universității Craiova, meci încheiat 0-0. Prima partidă din play-off pentru FCSB la Giurgiu va fi cu FC Botoșani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se mută de pe Arena Națională. Anunțul făcut de la LPF

„Din cauza faptului că proprietarul Arenei Naționale a suspendat contractul clubului în perioada de pregătire a turneului final al Campionatului European, FCSB a solicitat programarea meciurilor din organizarea proprie pe stadionul din Giurgiu, încheind în acest sens un contract pentru dreptul de folosință al acestuia la toate meciurile din play-off”, se arată în comunicatul emis pe site-ul oficial al LPF.

FCSB ar fi trebuit să joace și meciul cu Craiova pe Arena Națională. Din cauza unor probleme la tabela de marcaj, partida a fost mutată la Giurgiu. Lui Florin Tănase nu i-a picat bine acest lucru!

Arena Națională va fi predată la UEFA

Ultimul meci disputat de FCSB pe Arena Națională a fost victoria cu CFR, scor 3-0. Stadionul național va fi predat către UEFA, în vederea jocurilor de la campionatul european.

Cea mai mare arenă din țară va găzdui patru partide, trei din grupe și una din optimi, la EURO 2020, astfel că FCSB va fi nevoită să joace meciurile din play-off, de pe teren propriu, pe alt stadion.

Reclamă

Clasamentul Ligii 1, la începutul play-off-ului

1. FCSB 33 *
2. CFR Cluj 32
3. CS Universitatea Craiova 29
4. Sepsi Sf. Gheorghe 23 *
5. Academica Clinceni 22
6. FC Botoșani 21
* Au beneficiat de rotunjire

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și