Închide meniul

FCSB – Academica Clinceni 2-2 | Adi Popa și Rusescu, după ce și-au distrus fosta echipă: "Am eliminat toate suspiciunile!" Ce a spus și Ilie Poenaru

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 mai 2021, 21:10 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:41

FCSB – Academica Clinceni 2-2 | Adi Popa și Rusescu, după ce și-au distrus fosta echipă: "Am eliminat toate suspiciunile!" Ce a spus și Ilie Poenaru

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB - Clinceni 2-2

Împotriva lui FCSB, Adi Popa a pasat decisiv la golul egalizator al lui Cordea, în timp ce Rusescu a înscris pentru 2-1 cu o execuție superbă. A fost al treilea meci rând între FCSB și Academica Clinceni când roș-albaștrii nu reușesc să-i învingă pe ilfoveni în calitate de gazde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa, după FCSB – Academica Clinceni 2-2

"A fost un meci foarte greu. Am suferit, mai ales pe final. Am întâlnit o echipă bună. Ne bucurăm că am obținut un punct. Am eliminat aceste suspiciuni care planau asupra noastră, nefondate, bineînțeles. Noi am fost dezamăgiți după meciul cu CFR Cluj că n-am reușit să luăm și cu ei puncte. Noi muncim pentru noi și familiile noastre. Este frustrant ca apar astfel de speculații. Nu cred ca are nimeni cum să pună la îndoiala corectitudinea noastră.

Mie personal îmi pare rău că am foarte mulți amici aici. Mi-aș fi dorit să ajungă pe primul loc. Au avut o șansă bună. Mă bucur totuși pentru mine și echipa mea. Suntem însă puțin dezamăgiți că n-am reușit să câștigăm", a declarat Adi Popa, la Digi Sport, după FCSB – Academica Clinceni 2-2.

FCSB a ratat șansa să treacă pe primul loc în play-off. Roș-albaștrii n-au reușit să profite de eșecul lui CFR Cluj împotriva lui Sepsi și rămân la un punct în spatele rivalei, cu 3 etape rămase de jucat.

Raul Rusescu, după FCSB – Academica Clinceni 2-2

Rusescu a înscris împotriva fostei echipe și nu s-a bucurat excesiv la gol. Fotbalistul lui Clinceni a ținut, de asemenea, să pună capăt tuturor speculațiilor despre jocurile de culise.

Reclamă

"Din 2008 sau 2009 cred că n-am mai marcat contra lor. Au trecut mulți ani de atunci, eram la Urziceni.

Este un rezultat echitabil. Nu pot să le spun oamenilor să gândească diferit, este păcat. Și formatul competiției este de așa natură, locurile 5 și 6 n-au un obiectiv. După accederea în play-off am încercat să schimbăm stilul de joc și în ultimele meciuri ne-a reușit. Avem patru puncte în play-off, iar asta este o performanță istorică pentru un club de calibrul acesta", a spus și Raul Rusescu. 

În acest sezon de Liga 1, Raul Rusescu a înscris 5 goluri și a furnizat două pase decisive. Fostul jucător de la FCSB a venit gratis la Clinceni de la Giresunspor.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Poenaru, după FCSB – Academica Clinceni 2-2

Ilie Poenaru a avut doar cuvinte de laudă la adresa elevilor săi. Acesta i-a lăudat și pe cei la FCSB, despre care a spus că vor fi o forță în sezoanele următoare.

"Mi-am felicitat jucătorii. Suntem la al treilea meci împotriva celor 3 echipe care luptă la titlu. Jucătorii trebuie felicitați încă o dată. Jocul de astăzi a fost mult mai consistent. Știam ce trebuia de făcut. Știam ce trebuia blocăm. Cred că este un rezultat echitabil. Și ei au avut ocazii clare.

FCSB este o echipă foarte bună. Din punctul meu de vedere, FCSB este cea mai bună echipă din campionat ca și trasee de joc. E o echipă tânără, iar când mai mulți jucători se vor maturiza, va fi greu sa fie opriți", a declarat Ilie Poenaru. 

În etapa următoare, FCSB va juca la Sepsi. Pentru roș-albaștri urmează apoi două dueluri de foc, cruciale în lupta pentru titlu: "acasă" cu Universitatea Craiova și în deplasare cu CFR Cluj. 

Cum arată clasamentul și programul din play-off

  • 1. CFR Cluj, 45 de puncte
  • 2. FCSB, 44 de puncte
  • 3. Universitatea Craiova, 37 de puncte
  • 4. Sepsi, 36 de puncte
  • 5. FC Botoșani, 31 de puncte
  • 6. Academica Clinceni, 26 de puncte

Etapa a 8-a
Universitatea Craiova – CFR Cluj
Sepsi – FCSB

Etapa a 9-a 
FC Botoșani – CFR Cluj
FCSB – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a 
CFR Cluj – FCSB

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și