Închide meniul

FCSB – Academica Clinceni 2-2 | Darius Olaru a izbucnit în lacrimi! Imagini dramatice la Giurgiu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 mai 2021, 20:37 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:41

FCSB – Academica Clinceni 2-2 | Darius Olaru a izbucnit în lacrimi! Imagini dramatice la Giurgiu

Captură TelekomSport

Darius Olaru a izbucnit în lacrimi după FCSB - Academica Clinceni 2-2

Mijlocaşul a deblocat tabela la Giurgiu în minutul 20, din pasa lui Florin Tănase. Academica Clinceni a marcat de două ori, prin Cordea şi Raul Rusescu, iar căpitanul roş-albaştrilor a stabilit rezultatul final, din penalty. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ratat şansa de a urca pe primul loc în clasament, iar Darius Olaru nu şi-a putut stăpâni emoţiile. Mijlocaşul a fost surprins la final întins pe gazon, cu ochii în lacrimi. Acesta a fost calmat cu greu de coechipieri.

Darius Olaru a revenit de câteva meciuri la FCSB, după accidentare. Acesta a jucat în meciurile cu CFR Cluj, FC Botoşani şi Clinceni. Totuși, mijlocașul poate risca oricând o recidivă.

Darius Olaru, înger și demon

Darius Olaru a fost cel mai activ jucător în prima repriză din FCSB – Academica Clinceni. "Perla" lui Gigi Becali a marcat pentru 1-0, după care s-a făcut de râs din numai câțiva metri.

Reclamă

Darius Olaru a deschis scorul în minutul 20, din pasa lui Florin Tănase. Mijlocașul lui FCSB a primit mingea pe piciorul stâng și s-a întors excelent cu față la poartă. Olaru n-a stat pe gânduri și a șutat după o singură preluare, direct în plasa laterală, la colțul lung.

FCSB – Academica Clinceni 2-2. Roș-albaștrii au ratat șansa să treacă pe primul loc

Echipa lui Toni Petrea n-a putut profita de eșecul CFR-ului cu Sepsi. Olaru și Tănase au înscris pentru roș-albaștrii, Cordea și Rusescu au marcat golurile oaspeților.

După acest rezultat, FCSB a rămas pe locul secund, la un punct în spatele lui CFR Cluj. Ardelenii rămân lideri, deși au pierdut pe teren propriu cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și