Închide meniul

FCSB – Academica Clinceni | Sperietură uriașă în debutul meciului! Andrei Vlad, aproape de o gafă colosală și accidentare. Toni Petrea l-a schimbat la pauză

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 mai 2021, 18:51 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:41

FCSB – Academica Clinceni | Sperietură uriașă în debutul meciului! Andrei Vlad, aproape de o gafă colosală și accidentare. Toni Petrea l-a schimbat la pauză

Captură Telekom Sport

Andrei Vlad, aproape de accidentare

UPDATE: Andrei Vlad a fost înlocuit la pauză cu Cătălin Straton. Portarul lui FCSB n-a mai putut continua meciul după incidentul din prima repriză. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul lui FCSB a avut probleme în a reține balonul la un corner executat de Adi Popa. Andrei Vlad a scăpat mingea, după care a intervenit la un șut al lui Rusescu expediat de la o distanță milimetrică.

FCSB – Academica Clinceni | Andrei Vlad, aroape de accidentare

Vlad a acuzat dureri și a cerut intervenția echipei medicale. Deși oamenii din staff-ul lui Toni Petrea s-au temut de ce e mai rău, portarul de 22 de ani a continuat jocul. 

Andrei Vlad a apărat poarta roș-albaștrilor în 36 de meciuri în actuala stagiune. Portarul de 22 de ani nu a încasat gol în 19 partide.

Reclamă

Straton și Târnovanu sunt ceilalți portari din lotul lui Toni Petrea. Straton a bifat doar 11 apariții, reușind să mențină poarta intactă într-un singur meci. Puștiul Târnovanu n-a jucat vreun meci la echipa mare în acest sezon, dar este titular incontestabil la FCSB II.

Mihai Stoica a lămurit situația lui Andrei Vlad

FCSB a avut probleme cu portarii în ultimii ani. Debutul lui Andrei Vlad în tricoul roș-albaștrilor a fost ezitant, iar Cristian Bălgrădean a plecat cu scandal chiar la rivala CFR Cluj. Straton a fost adus la începutul acestui sezon să umple golul, dar tot tânărul Vlad a fost cel care a apărat mai mult.

Deși evoluțiile lui Andrei Vlad au fost solide, acesta a fost pus la zid pentru gafa din meciul cu Universitatea Craiova. În acest context, Mihai Stoica a făcut un anunț surprinzător.

Reclamă 4 / 0/3

"Eu zic că vom începe sezonul viitor cu Straton, Târnovanu și Vlad", a scris Mihai Stoica pe contul oficial de Facebook.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și