Închide meniul

FCSB, amendată din nou de Comisia de Disciplină! Clubul lui Gigi Becali a fost sancţionat după meciul cu Chindia. Care este motivul

Cosmin Cioboată Publicat: 14 februarie 2022, 18:16

FCSB, amendată din nou de Comisia de Disciplină! Clubul lui Gigi Becali a fost sancţionat după meciul cu Chindia. Care este motivul

Gigi Becali, patronul FCSB-ului

Hepta

  • FCSB a fost amendată cu 5.000 de lei, după meciul cu Chindia
  • Nici formaţia din Târgovişte n-a scăpat nesancţionată

FCSB a câştigat spectaculos partida cu Chindia, după ce a fost condusă cu 0-2 la pauză de trupa lui Emil Săndoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, amendată cu 5.000 de lei după meciul cu Chindia

Astăzi, LPF a anunţat că echipa lui Gigi Becali a primit o amendă în valoare de 5.000 de lei, în baza unui articol referitor la „întârzierea startului partidei”.

„FC FCSB vs. AFC Chindia Târgoviște – Incidente – în baza art. 13.1 din ROAF, raportat la art. 83.18 din RD, se sancționează clubul FC FCSB cu penalitate sportivă de 5.000 lei”, se arată în comunicatul emis de LPF, pe site-ul oficial.

Reclamă

Vestea vine la numai 5 zile după ce FCSB a primit o altă amendă, după meciul cu FC U Craiova. La duelul cu oltenii, de pe Arena Naţională, fanii au aruncat cu materiale explozive atât în teren, cât şi în tribune. Ca urmare, FCSB a fost amendată cu 60.000 de lei şi a fost nevoită să dispute partida cu Chindia fără spectatori.

Nici Chindia nu a scăpat fără amendă după duelul cu FCSB. Clubul din Târgovişte va fi obligat să achite 2.000 de lei, conform articolului 21.2 din ROAF:

Reclamă

„Timpul de joc, cu excepţia fotbalului pe plajă, este împărţit în două reprize egale, iar pauza dintre reprize nu trebuie sa depăşească 15 minute. Durata pauzei dintre cele două reprize este obligatorie la meciurile oficiale şi nu poate fi modificată decât cu consimţământul arbitrului, conform Legilor Jocului.”, a mai anunţat LPF.

Citește și:

FCSB – Chindia 3-2. Ion Crăciunescu, verdict după cea mai controversată fază a meciului

Ion Crăciunescu este de părere că golul superb, marcat cu călcâiul sub bara transversală de Andrei Piţian, a fost anulat pe nedrept.

Fostul arbitru FIFA consideră că tuşierul Ferencz Tunyogi n-a văzut că Florin Tănase l-a scos din offside pe Piţian, la ultima fază a meciului.

Reclamă 4 / 0/3

„Mie nu mi s-a părut, nu mi se pare offside. Uite, aici avem un indiciu foarte clar. Jucătorul în plan apropiat, jucătorul în roșu (n.r. – Florin Tănase) are un pas față de linie. Este chiar pe linia lui șase metri, piciorul stâng e cam acolo.

Jucătorul în tricou închis (n.r. – Andrei Pițian), căruia îi vine mingea și care înscrie, este pe linie cu el. Altceva, mâna lui nu se ia în calcul la offside. Mie mi se pare că este pe linie. Știi cine nu este așezat cum trebuie? Asistentul. Este mai în afară. Poate vede altceva din unghiul ăla, e greșeala lui.”, a explicat Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro.

La rândul lor, cei de la FCSB au avut un gol anulat în minutul 87, pentru un fault în atac. Ianis Stoica reuşise să trimită mingea în poartă, dar golul n-a fost validat de centralul Andrei Chivulete.

În urma „remontadei” de pe Arena Naţională, FCSB se menţine la 6 puncte de liderul CFR Cluj. În următoarea etapă, trupa lui Toni Petrea va juca în deplasare, cu CS Mioveni.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”