Închide meniul

FCSB are concurență pentru transferul lui Billel Omrani. Patru oferte pentru atacantul dorit de Gigi Becali

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2022, 18:34

FCSB are concurență pentru transferul lui Billel Omrani. Patru oferte pentru atacantul dorit de Gigi Becali

Billel Omrani este dorit de Gigi Becali la FCSB

Getty Images

  • FCSB are concurență pentru transferul lui Billel Omrani
  • Patru oferte pentru atacantul dorit de Gigi Becali

Billel Omrani e în ultimele luni de contract cu CFR Cluj și poate semna cu orice echipă la finalul sezonului. Gigi Becali spera să-l atragă la FCSB, dar francezul are oferte și din străinătate. Omrani poate pleca de la CFR Cluj chiar și înainte să-i expire contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali are concurență pentru transferul lui Billel Omrani

Formația Ulsan Hyundai, din Coreea de Sud, ar fi făcut deja o ofertă pentru Omrani, anunță Foot Mercato. Coreenii vor să-l transfere pe francez încă din această primăvară. 25 martie este data la care expirtă perioada de transferuri din Coreea de Sud.

De asemenea, potrivit sursei citate, Omrani mai este dorit și de Konyaspor, din Turcia, și de Al-Faisaly, din Arabia Saudită. Jurnaliștii francezi au amintit și de interesul celor de la FCSB.

Reclamă

Ulsan Hyundai e dublă-campioană a Asiei, în 2012 și 2020. În Coreea de Sud campionatul abia a început. Formația care vrea să-l transfere pe Billel Omrani a obținut doar o remiză în primul meci al campionatului, 0-0 cu Gimcheon Sangmu.

1,6 milioane de euro valorează Billel Omrani, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. El evoluează la CFR Cluj din septembrie 2016, când a venit liber de contract de la Marseille.

Reclamă

Gigi Becali l-a ofertat oficial pe Billel Omrani

Becali susține că așteaptă răspunsul francezului. Dacă v-a accepta oferta celor de la FCSB, Omrani va deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 1.

„Da, îl vreau pe Omrani! I-am făcut o ofertă, așteptăm un răspuns de la el! I-am transmis ce îi ofer!”, a spus Gigi Becali pentru AS.ro.

Becali este dispus să-i dea lui Omrani 45.000 de euro pe lună. Francezul ar deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 1, în condițiile în care Florin Tănase este remunerat de finanțatorul FCSB cu 30.000 de euro pe lună.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-a dat numărul impresarului, mi-a zis că vrea 45.000 de euro pe lună și vreo 400.000 la semnătură. E ceva negociabil, care se poate realiza. Eu, dacă îl iau, îl vând peste un an”, a spus Becali acum câteva zile.

Cristi Balaj susține că Billel Omrani vrea să plece afară

Chiar dacă are o ofertă greu de refuzat de la FCSB, Cristi Balaj susține că vrea să plece în străinătate.

„Omrani este un jucător foarte bun. Din discuțiile pe care le-am avut, dorința lui este să plece afară. Fotbalul românesc nu poate să-i satisfacă pretențiile financiare. Deja are oferte mult mai bune decât ceea ce i s-a oferit până acum”, spunea Balaj acum câteva zile.

 

 

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!