Închide meniul

FCSB are un nou concurent pentru arena din Ghencea! ”Este templul acestei echipei”

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2020, 13:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Reclamă
FCSB are un nou concurent pentru arena din Ghencea! ”Este templul acestei echipei”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

FCSB are un nou concurent pentru arena din Ghencea! ”Este templul acestei echipei”

Popescu a precizat că lucrările sunt gata în proporție de 85%, dorind ca arena să fie inaugurată cu un meci al foștilor componenți ai Generației de Aur. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stadionul din Ghencea, gazdă și pentru naționala României

Gică Popescu spune că abia așteaptă ca România să revină în ceea ce numește el ”templul” fotbalului din țara noastră.

”Şi Arena Naţională este o arenă impunătoare care, atunci când este plină, are o vibraţie aparte, sunt convins că şi aici va fi la fel, pentru că stadionul este unul modern, care are toate ingredientele necesare găzduirii meciurilor importante. Sper să avem meciuri importante care să se joace aici, pe Ghencea, în primul rând meciuri ale echipei naţionale. 

Am jucat pe cel vechi. Nu am avut privilegiul să joc pe niciunul dintre stadioanele noi din România, însă acesta a fost templul echipei noastre naţionale. Pentru că meciurile de acasă le jucam pe acest stadion şi, aşa vechi cum era, avea o energie aparte”, a declarat Popescu, pentru Telekom Sport.

FCSB vrea să joace pe arena din Ghencea

Gigi Becali vrea să joace pe arena din Ghencea, dar condiția este ca suporterii celor de la CSA să facă pace. 

Reclamă

”Dacă cer suporterii, eu o să fac ce zic suporterii! Dacă iese scandal, nu fac, nu joc. Dacă e cu pace, joc, dacă nu, nu!

Păi ăia, în primul rând, este de amatori. Cum să joace amatori pe stadion de 100 de milioane de euro? Și eu pot promova, ei doar la amatori, deci trebuie să rămână în divizia a patra”, a declarat Becali pentru AntenaSport acum o lună.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și