Închide meniul
EXCLUSIV

FCSB, avertizată în privința următorului transfer: „Trebuie să își remedieze defectele!” Cine este jucătorul dorit de conducerea vicecampioanei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2021, 8:11 / Actualizat: 11 octombrie 2021, 9:14

FCSB, avertizată în privința următorului transfer: „Trebuie să își remedieze defectele! Cine este jucătorul dorit de conducerea vicecampioanei

LPF, despre focarul de Covid-19 de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ceilalți doi fundași stânga din lotul celor de la FCSB, Ionuț Panțîru și Sorin Șerban, sunt indisponibili din cauza accidentărilor. Daca primul va lipsi o perioadă mai lungă, cel de-al doilea ar putea reveni pe finalul anului, sau la începutul anului viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan, avertisment în privința lui Valentin Țicu

Edi Iordănescu a început să caute soluții pentru acel post și pare că s-a oprit asupra lui Valentin Țicu. Tănarul de 21 de ani este căpitan la Petrolul și a fost antrenat de Viorel Moldovan. Fostul internațional îi avertizează pe cei de la FCSB în privința sa.

„Țicu este un jucător interesant. Are câțiva ani buni, la nivel de Liga 2. Dar, totuși, Liga 1 este cu totul altceva. Are câteva calități, dar are și defecte. Pentru a face față în Liga 1, trebuie să își remedieze defectele. Totuși, ar putea fi o soluție interesantă pentru FCSB, a declarat Viorel Moldovan într-un interviu pentru AntenaSport.

21 de ani are Țicu, fiind cotat de transfermarkt.com la 250.000 de euro. Pe lângă postul de fundaș stânga, acesta poate acoperi și poziția de apărător central.

Petrolul cere 500.000 de euro pe Valentin Țicu

Tranzacția s-ar putea face în iarnă, însă suma cerută de Petrolul este considerată piperată de cei de la FCSB. 500.000 de euro cer cei din Ploiești pentru Țicu. Tânărul fundaș stânga a vorbit și el despre interesul echipei lui Edi Iordănescu pentru el.

Reclamă

„Când îți apar oferte, e rodul muncii tale. Înseamnă că faci treabă bună, dar nu știu mai multe, momentan sunt la Petrolul.

Nu știu ce să zic. Aici sunt iubit de suporteri, întotdeauna au fost alături de mine”, a spus Țicu după ultima etapă.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cine este jucătorul dorit de FCSB
  • Ce trebuie să facă pentru a se impune în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și