Închide meniul

FCSB, avertizată înainte de marele derby cu CFR Cluj: „E un risc imens pe care și-l asumă clubul!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 3 februarie 2023, 23:30

FCSB, avertizată înainte de marele derby cu CFR Cluj: E un risc imens pe care și-l asumă clubul!”

Andrei Prepeliță o avertizează pe FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Jucători FCSB / Profimedia

FCSB, avertizată înainte de marele derby cu CFR Cluj. Vicecampioana României a primit sfaturi chiar de la Alexandru Bourceanu, fostul mijlocaș defensiv de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bourceanu a prefațat marele derby din Liga 1 și crede că FCSB își va asuma un risc uriaș dacă îl va titulariza pe Iulian Cristea.

FCSB, avertizată înainte de marele derby cu CFR Cluj: „E un risc imens pe care și-l asumă clubul!”

FCSB se află într-o situație dificilă înainte de derby-ul cu CFR Cluj. După ce Dawa a fost eliminat în meciul cu Farul, FCSB e nevoită să găsească noi soluții în defensivă.

„Absența lui Dawa va conta, el va juca titular întregul sezon. Nu au pe bancă o soluție clară pentru poziția de fundaș central. Sigur, joacă Haruț.

În mod normal, începi cu 25 de minute, pe urmă iar 25 de minute. Trebuie să iei în calcul, în ce meci a intrat 25 de minute? Într-unul greu sau ușor? Apoi mergi către 45 de minute.

Reclamă

Tocmai asta e ideea, poți să ai un meci în care echipa ta stă în jumătatea adversă, și atunci pentru un fundaș central sau mijlocaș la închidere intensitatea nu e foarte mare, sau poți avea un meci în care stai numai în careul propriu și atunci trebuie să performezi o grămadă de acțiuni pe minut. 

După ce a stat 8 luni, speri să nu aibă mici accidentări care îl dau înapoi pentru 2-3 săptămâni, din cauza încărcăturii de meci. Riscul e foarte mare.

Jucătorul își asumă un risc, clubul își asumă un risc cu un jucător care s-a accidentat la echipa națională și are potențial să plece în străinătate”, a declarat Alexandru Bourceanu pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Basarab Panduru, reacție acidă despre situația de la FCSB: „Avem o mare problemă! Până și Pintilii cred că le zice jucătorilor”

Basarab Panduru, reacție acidă despre situația de la FCSB. Fostul internațional a vorbit despre situația fotbaliștilor de la FCSB care sunt schimbați încă din primele minute dacă nu reușesc să-l impresioneze pe patron.

Analistul TV condamnă atitudinea lui Gigi Becali și este de părere că Mihai Pintili nu are niciun fel de influență în ceea ce privește mutările de la pauză.

FCSB ocupă locul 4 în clasament, după înfrângerea din derby-ul cu Farul. Gigi Becali a ieșit din nou în evidență însă, după ce l-a scos pe Deian Sorescu de pe teren după numai 45 de minute în primele sale 2 meciuri oficiale pentru FCSB.

„Trebuie să înţelegem cine face lucrurile, cum se fac lucrurile. Jucătorii au înţeles că dacă intră 45 de minute şi nu joacă cel mai bun fotbal din lume, sunt schimbaţi la pauză sau chiar în minutul 20.

Avem o mare problemă dacă vorbim despre normalitate. Nu, nu, nu. Dacă vorbesc despre normalitate, bat câmpii. Aia e normalitatea lor şi trebuie să analizez normalitatea lor, dacă ei asta cred că e normalitatea. Că e bine, că e rău, dar asta e realitatea lor.

Mă pun în pielea lor şi vreau să văd cum gândesc. Jucătorii ştiu deja că pot fi schimbaţi în minutul 26. Nu înseamnă că e corect, dar nu e treaba mea să cred că nu e corect. Asta e realitatea.

Jucătorii deja ştiu. Şi Pintilii, când intră în vestiar, cred că le spune jucătorilor, pentru că el pare a fi un om foarte corect. Le spune «Ştiţi că nu fac eu schimbările. Ştiţi că nu fac aia. Intră cine e la început, intră la pauză, vă schimbă în minutul 20, 30. Aia este»”, a declarat Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și