Închide meniul

FCSB – Botoşani 2-1. Pap le-a "păpat" meciul! Octavian Popescu, gol mondial. Panţîru, reuşită a la Inzaghi. Echipa lui Petrea rămâne lider. Cum arată clasamentul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2021, 19:58

FCSB – Botoşani 2-1. Pap le-a "păpat" meciul! Octavian Popescu, gol mondial. Panţîru, reuşită a la Inzaghi. Echipa lui Petrea rămâne lider. Cum arată clasamentul

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB - FC Botoşani, 2-1

FCSB a debutat cu dreptul în play-off. Presaţi de victoria rivalei CFR Cluj, roş-albaştrii au câştigat la limită meciul cu FC Botoşani, scor 2-1. Ashkovski a deschis scorul în prima repriză, după o fază antologică. Atacantul moldovenilor l-a executat pe Straton după o cursă de 60 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Replica FCSB-ului a venit în repriza secundă. Octavian Popescu le-a răspuns contestatarilor cu o execuţie de milioane, iar Panţîru a adus victoria cu un gol a la Filippo Inzaghi.

În urma acestui rezultat, FCSB este din nou lider în Liga 1, cu 36 de puncte, la un punct de rivala CFR Cluj şi la şase de Universitatea Craiova. În următoarea etapă, formaţia lui Toni Petrea are meci cu Academica Clinceni.

FCSB – FC Botoşani 2-1

Min. 90: Fluier final la Giurgiu. FCSB a câştigat primul meci din play-off. 

Reclamă

Min. 70: GOOOL FCSB! Panţîru o aduce pe formaţia lui Toni Petrea în avantaj, după o eroare a lui Pap. Roş-albaştrii au marcat două goluri în 4 minute.

Min. 66: GOOOL FCSB! Octavian Popescu a reuşit un gol mondial! Tânărul fotbalist a trimis o "torpilă" din afara careului.

Min. 63: Olimpiu Moruţan a cerut schimbare. În locul său a intrat Panţîru. 

Reclamă 4 / 0/3

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză la Giurgiu. FC Botoşani conduce cu 1-0.

Min. 41: Florin Tănase, aproape de egalare! Şutul căpitanului FCSB a fost blocat de Pap.

Min. 37: GOOOL FC Botoşani! Ashkovski s-a distrat cu defensiva roş-albaştrilor şi a deschis scorul!

Min. 32: Olimpiu Moruţan are o nouă ocazie! Şutul mijlocaşului este blocat.

Min. 12: Ocazie FCSB. Olimpiu Moruţan trimite un şut puternic pe poartă.

Min. 8: Asediu la poarta moldovenilor! FCSB are o nouă ocazie, de data aceasta prin Adrian Şut.

Reclamă

Min. 5: Ocazie FCSB! Răzvan Oaidă a fost aproape de deschiderea scorului, însă trimite pe lângă poartă.

Min. 1: A început meciul!

INFO: FCSB – FC Botoşani a fost amânat cu 5 minute din cauza unor probleme tehnice. 

Echipele de start

FCSB: Straton – V. Creţu, Haruţ, I. Cristea, Radunovic – Oaidă, Ad. Şut, Fl. Tănase – Moruţan, A. Istrate, Oc. Popescu 

Rezerve: Târnovanu – Panţîru, G. Simion, Vukusic, Nedelcu, Vînă, Perianu, A. Musi, C. Timiş 

Antrenor: Toni Petrea

Botoşani: Ed. Pap – Braun, Şeroni, Chindriş, Ţigănaşu – E. Papa, J. Rodriguez, Ongenda – Ashkovski, A. Caia, H. Keyta 

Rezerve: Hankic – Patache, Racoţivan, Fili, Tîrcoveanu, Plămadă, Ed. Florescu, S. Camara, Holzmann

Antrenor: Marius Croitoru

"Cam scurt timpul după acest meci (n.r. de pe 15 aprilie), de la Supercupă. Sper ca jucătorii să nu resimtă această înfrângere. Am discutat cu ei şi am încercat să le ridic moralul.

Până la urmă am făcut un joc bun din punctul meu de vedere, cu jucători tineri. Numai poate neşansa a făcut să nu câştigăm acest trofeu", a spus antrenorul lui FCSB, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Botoşani.

FCSB are în acest moment un punct peste CFR Cluj şi patru peste Craiova, în clasamentul de la debutul în play-off. FCSB va juca din nou la Giurgiu, deşi este gazdă, iar Toni Petrea a preluat discursul lui Gigi Becali: "Trebuie să nu ne gândim foarte mult la acest aspect, asta este situaţia, trebuie să ne adaptăm la lucrurile astea. Că jucăm la Giurgiu sau în altă parte ar trebui să conteze mai puţin".

FCSB – Botoşani | Valeriu Iftime iese la atac

Valeriu Iftime a lansat noi atacuri la adresa celor care susţin că echipa sa se va da la o parte în faţa prietenului Gigi Becali. "Eu îl respect pe Edi Iordănescu, e un băiat foarte inteligent. Nu cred că a făcut vreo trimitere la o anumită prietenie între cele două echipe, altfel l-aș crede prost. Pe toți cei care ne suspectează că nu ne-am apăra șansele, că ar fi o prietenie cu un iz de lipsă de fair-play, îi consider depășiți.

Chiar nu vreau să mai comentez. Edi nu e acolo, este un tip inteligent, un antrenor bun și ca atare îl respect foarte mult. Îi țin pumnii să bată diseară pe cei de la Clinceni și nu numai”, a spus Iftime, la Pro X.

FCSB – Botoşani | Echipele probabile

Recomandări
  • FCSB - Botoşani 2-1
  • Octavian Popescu, gol mondial

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și