Închide meniul

FCSB – Botoșani 3-1 | Reacția lui Toni Petrea când a fost întrebat despre autorul schimbărilor decisive din repriza a doua

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2021, 8:34

FCSB – Botoșani 3-1 | Reacția lui Toni Petrea când a fost întrebat despre autorul schimbărilor decisive din repriza a doua

Toni Petrea, într-o conferință de presă susținută de FCSB

Captură Youtube

Vali Gheorghe, Ianis Stoica și Constantin Budescu au fost trimiși pe gazon în repriza secundă. Primii doi au marcat, iar Budi a oferit un assist. Toni Petrea a fentat elegant tentativa reporterului de a afla cine a făcut modificările.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu știm sigur cine a făcut schimbările”, i-a spus reporterul lui Petrea, care însă a evitat total subiectul. ”Avem un lot de jucători foarte valoros, nu contează cine intră de la început, cine intră pe parcurs, trebuie să îşi facă datoria. Trebuie să dea totul pe teren, chiar dacă joacă un minut sau cinci minute”, a spus Petrea.

Promisiunile lui Gigi Becali pentru Toni Petrea

Gigi Becali i-a făcut o promisiune lui Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB. Finanţatorul susţine că nu îl va mai obliga pe Petrea să facă schimbări înainte de pauză, un lucru care devenise obişnuit, în primul mandat. Și Becali s-a ținut de cuvânt, cel puțin la primul meci.

„Mi-a zis: «Domne, nu vreau să mai fac nicio schimbare înainte de pauză!». I-am răspuns: «Nu vei mai face niciodată asta». Și a acceptat. Da, câteva meciuri îi voi acorda libertatea lui Petrea.

Acum să arate Domnul dreptatea. Dacă am fost vinovat, să piardă Petrea. Dacă nu sunt vinovat, să-I dea lui Petrea biruință. Să vedem cum face Domnul dreptatea”, a spus Gigi Becali, după revenirea lui Petrea.

Reclamă

Cum a ajuns Toni Petrea la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit cum a ajuns Toni Petrea la FCSB. Patronul echipei a spus că a avut o listă cu 3 nume. Primul sunat de Becali nu a răspuns.

Gigi Becali l-a readus pe Toni Petrea la echipă. Becali a dezvăluit că acesta nu a fost prima variantă, însă a fost primul care a răspuns la apel. Becali l-ar fi vrut și pe Ilie Poenaru, însă regulamentul nu îi permite să antreneze 3 echipe într-un sezon. Poenaru a antrenat Academica Clinceni, după care a plecat la Gaz Metan Mediaș.

„L-am sunat dimineață și i-am spus că-l sun mai pe seară, ca să vorbească cu familia lui. Când m-am despărțit de el, i-am dat 48 de ore să se răzgândească, el a plecat, nu l-am dat afară. Pe listă au fost trei. A mai fost și Poenaru, dar mi-a zis MM că Poenaru nu poate să antreneze a treia echipă și a mai fost încă un antrenor căruia nu-i mai dau numele.

Reclamă 4 / 0/3

Ăla pe care l-am sunat nu a răspuns și a răspuns primul Petrea. A spus că nu va mai face niciodată o schimbare după pauză. Câteva meciuri va avea libertate, cum am și acordat, 11 meciuri”, a spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și