Închide meniul

FCSB – CFR 1-1 | Ultraşii roş-albaştrilor anunţă haosul la echipă. Vor să intre în vestiar peste jucători. "Vom risca orice, inclusiv că ni se vor face dosare penale"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 mai 2021, 8:10

FCSB – CFR 1-1 | Ultraşii roş-albaştrilor anunţă haosul la echipă. Vor să intre în vestiar peste jucători. "Vom risca orice, inclusiv că ni se vor face dosare penale"

Hepta

Ultraşii de la FCSB îi ameninţă pe jucători

"Începând de azi, va fi mai dificilă o prietenie între noi și jucători. Cu siguranță în următoarele zile se vor întâlni cu noi la poartă. Oamenii s-au săturat de acest băiat. Indiferent de interdicții, noi, suporterii, ne vom asuma orice. Exact ce s-a întâmplat la PAOK. Și ei și-au asumat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Știți când au intrat suporterii lui PAOK peste jucători în vestiar? Le transmit jucătorilor că nu mai există prietenie cu mine. Vom risca orice, inclusiv că ni se vor face dosare penale", a spus Mustaţă, citat de la Radio Sport 1, citat de ProSport. 

FCSB – CFR 1-1 | Andrei Vlad, găsit vinovat pentru golul clujenilor

Andrei Vlad e considerat şi el vinovat la golul marcat de Andrei Burcă. Internaţionalul U21 a fost păcălit uşor de o groapă din careul de 6 metri şi nu a avut nicio reacţie, mingea trecând pe lângă el. 

"Nu se poate să ai atitudinea asta! Cristea se ruga de Vlad să iasă la o altă fază și el nu ieșea. Ieși, bă, că ești portar! Ieși pe centrare, te-a învățat Duckadam de o mie de ori. Tot careul ăla e al tău(…). Ne-ai omorât cu fițele tale. 

Păcat de atitudinea jucătorilor, că s-a văzut clar că jucătorii au avut atitudine. Ți-a zis Duckadam de acum doi ani să înveți să ieși pe 6 metri. Nu vreau să pierdem campionatul din cauza acestui băiat! Ne-am săturat! E al treilea an consecutiv în care acest băiat ne-a luat campionatele", a mai spus Mustaţă.

Reclamă

După primele cinci etape disputate din play-off, CFR Cluj este pe primul loc, cu 42 de puncte. FCSB e pe 2, cu 40 de puncte, iar Universitatea Craiova completează podiumul, cu 37 de puncte.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și