Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 1-1 | Ilie Dumitrescu l-a avertizat pe Gigi Becali. Ce îi lipseşte pentru a lua titlul în Liga 1

Antena Sport Publicat: 4 mai 2021, 8:43

Reclamă
FCSB – CFR Cluj 1-1 | Ilie Dumitrescu l-a avertizat pe Gigi Becali. Ce îi lipseşte pentru a lua titlul în Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ilie Dumitrescu, sfat pentru Gigi Becali

"Este rodul insistenței, CFR a insistat. FCSB a avut ocazii mai importante, CFR nu și-a creat șanse. FCSB a acoperit foarte bine zonele, a făcut un pressing agresiv, dar pentru mine este o mare greșeală faultul lui Olaru, putea să evite. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – CFR Cluj 1-1 | Ilie Dumitrescu: FCSB ar trebui să mai aibă unul sau doi fundași centrali

Dacă se mai juca încă 10-20 de minute, CFR ar fi marcat cu greu pe joc pozițional. Ne uităm ce bancă are CFR și ce bancă a avut FCSB. În lot, FCSB ar trebui să mai aibă unul sau doi fundași centrali.

Dacă trecea de meciul ăsta, era extraordinar pentru FCSB. Acum s-a accidentat Miron, Ovidiu Popescu contează mult în linia de mijloc în echipa asta și acum trebuie să coboare. Orice ar spune Gigi Becali, mai au nevoie de un fundaș central. Când mai sunt câteva minute și adversarul joacă direct, mai ai nevoie de cineva puternic în apărare", a spus Dumitrescu, la Digi Sport. 

FCSB – CFR Cluj 1-1 | CFR, la două puncte în faţa rivalei

Momentul potrivit pentru a vedea un nou fundaş la FCSB a fost la lovitura liberă executată de Ciprian Deac, în prelungirile partidei de la Giurgiu. Andrei Burcă a trimis nestingherit cu capul, iar mingea l-a fentat pe Andrei Vlad. Aşa a fost stabilit scorul final, spre stupefacţia ultraşilor de la FCSB. 

După primele cinci etape disputate din play-off, CFR Cluj este pe primul loc, cu 42 de puncte. FCSB e pe 2, cu 40 de puncte, iar Universitatea Craiova completează podiumul, cu 37 de puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și