Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 3-0 | Edi Iordănescu, KO după ce rivalii au făcut instrucţie cu jucătorii săi. "Suntem o echipă căzută!". De ce l-a ales pe Arlauskis în locul lui Bălgrădean

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 martie 2021, 20:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

FCSB – CFR Cluj 3-0 | Edi Iordănescu, KO după ce rivalii au făcut instrucţie cu jucătorii săi. "Suntem o echipă căzută!". De ce l-a ales pe Arlauskis în locul lui Bălgrădean

AS.ro

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Edi Iordănescu

A fost cel mai bun meci din acest sezon făcut de echipa lui Toni Petrea. FCSB a învins-o pe CFR Cluj după cinci partide de secetă. Până la acest meci, clujenii aveau patru victorii consecutive în fața roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – CFR Cluj 3-0 | Edi Iordănescu: Suntem o echipă căzută!"

"Noi suntem căzuți, chiar dacă veneam după patru victorii. Recuperaserăm nu doar puncte, ci și golaveraj. Suntem căzuți mental. Evenimentele din ultimele zile și-au pus amprenta. Pe fondul ăsta mental ne-a fost greu să facem ceva.

Am gestionat prost tot meciul. Noi veneam după o perioadă bună. Din punctul meu de vedere, latura mentală a fost foarte scăzută. Știu ce antrenez, astăzi s-a văzut că am fost jos din punct de vedere mental", a declarat Edi Iordănescu, la Digi Sport.

Edi Iordănescu a explicat de ce l-a lăsat în afara lotului pe Alex Bălgrădean. Deși era apt din punct de vedere fizic, antrenorul clujenilor n-a vrut să riște cu titularizarea fostului portar de la FCSB. A susținut categoric că folosirea lui Arlauskis n-a fost o decizie impusă de conducere.

"Sunt multe de comentat. În primul rând, Bălgrădean a fost accidentat. S-a dovedit că n-a fost atât de grav, dar nu s-a antrenat. N-am putut să-l expun la un joc atât de important. Am încercat să găsim soluții. E clar că s-au facut improvizații azi. Au fost multe evenimente nefericte în ultima perioadă. 

Reclamă

Credeți că aș accepta să mie impună lucruri? E normal ca la fiecate club să existe păreri. Dar n-aș accepta niciodată să mi se impună ceva. Bălgrădean a fost accidentat. A fost un curs de evenimente foarte nefericite pentru noi. Arlauskis are experiența suplimentară. A fost unul dintre pionii grei la CFR Cluj", a mai spus Edi Iordănescu. 

Apărarea lui CFR Cluj a fost distrusă de echipa lui Petrea. Ultimul meci când FCSB înscria trei goluri a fost impotriva codașei Poli Iași, pe 30 ianuarie. De atunci, elevii lui Petrea au marcat mai mult de un gol într-un singur meci din cele 8 disputate până la duelul cu CFR Cluj din această seară.

FCSB – CFR Cluj 3-0

Este cea mai categorică victorie a roș-albaștrilor în fața clujenilor din august 2013 până în prezent. FCSB, condusă atunci de Laurențiu Reghecampf, câștiga cu același scor din această seară. Piovaccari, Adi Popa și Cristi Tănase înscriau în partida respectivă.

Reclamă 4 / 0/3

După ce și-a învins categoric marea rivală, FCSB s-a distanțat la trei puncte în fruntea clasamentului. Duelurile pentru titlu se vor da în play-off, după înjumătățirea punctelor.

Roș-albaștrii au motive să spere dacă vor termina pe primul loc la finalul sezonului regulat. De când există sistemul cu play-off şi play-out, echipa care a câştigat sezonul regulat, a reuşit să câştige şi campionatul. Au mai rămas doar două etape de disputat până la finalul sezonului regulat. 

A fost a cincea victorie consecutivă în Liga 1 pentru FCSB. Totodată, a fost prima înfrângere pentru CFR Cluj după 5 etape de invincibilitate. 

FCSB mai are de jucat cu Universitatea Craiova și Sepsi până la finalul sezonului regulat. De cealaltă parte, CFR Cluj se va duela cu Dinamo și Universitatea Craiova. 

Recomandări
  • FCSB - CFR Cluj 3-0
  • Ce a spus Edi Iordănescu după meci

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și