Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 3-0 | Victorie incredibilă în derby! Cea mai bună apărare, spulberată de vedetele lui Gigi Becali. Campioana n-a tras niciun şut pe poartă

Antena Sport Publicat: 19 martie 2021, 19:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

FCSB – CFR Cluj 3-0 | Victorie incredibilă în derby! Cea mai bună apărare, spulberată de vedetele lui Gigi Becali. Campioana n-a tras niciun şut pe poartă

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Ciprian Deac, în duel cu Olimpiu Moruțan, în CFR - FCSB

  • FCSB - CFR Cluj 3-0
  • Roş-albaştrii, cinci victorii la rând, fără gol primit

FCSB a ajuns la cinci victorii la rând, fără gol primit: 1-0 cu Chindia (acasă), 2-0 cu Botoşani (deplasare), 1-0 cu Gaz Metan (acasă), 1-0 cu UTA (deplasare) şi 2-0 cu CFR (acasă). Lui Edi Iordănescu nu i-a venit să creadă în tribune. Echipa sa nu a tras nici măcar un şut pe poartă, în timp ce gazdele au nimerit de nouă ori ţinta. CFR a jucat fără atacanţi de meserie din cauza accidentărilor şi a cazurilor de Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – CFR Cluj 3-0 | Show făcut de echipa lui Toni Petrea

FCSB este lider şi are 63 de puncte din 28 de meciuri, în timp ce rivala CFR Cluj are 60 de puncte. Şi CFR Cluj a ajuns la derby într-o formă impresionantă. Avea patru victorii la rând şi cinci meciuri consecutive fără gol primit. În ultimele 21 de deplasări din campionat, CFR pierduse o singură dată: 1-2, la Botoşani!

FCSB mai are de jucat în sezonul regular cu Universitatea Craiova şi Sepsi, în timp ce CFR Cluj le va înfrunta pe Dinamo şi Universitatea Craiova.

Reclamă

LIVE TEXT FCSB – CFR CLUJ 3-0

Min 93. Finalul partidei.

Min 79: Trei schimbări la CFR Cluj. Michael Pereira a intrat în locul lui Alex Chipciu şi Cristian Manea, în locul lui Mateo Susic, la un minut după ce Nicolae Carnat i-a lăsat locul lui Adrian Gâdea.

Reclamă

Min 78: GOOOLLL FCSB! Moruţan a şutat cu latul de la 15 metri, după o pasă primită de la Florin Tănase.

Min 75: Florinel Coman, conflict cu Andrei Burcă.

Min 62: GOOOLLL FCSB! Florin Tănase a marcat de la 2 metri de poartă. A profitat de gafa uriaşă a lui Burcă. Şutul lui Olaru l-a lovit pe fundaşul naţionalei, iar acesta nu a ştiut că mingea a căzut în spatele său. Vinicius a fost spectator, lângă Tănase, în timp ce Sandomierski era ieşit din poartă. Faza a pornit de la o pasă direct la adversar dată de Camora.

Reclamă 4 / 0/3

Min 60: Cel mai periculos atac al lui CFR Cluj. Vlad a reţinut mingea în faţa lui Camora.

Min 53: Schimbare la CFR. Rúnar Mar Sigurjonsson i-a luat locul lui Adrian Păun.

Min 49: GOOOLLL FCSB! Darius Olaru a deschis scorul. A şutat din prima, de la 11 metri de poartă, după ce a primit a speculat o eroare a lui Chipciu.

Min 46: Schimbare la FCSB. Ionuţ Panţîru a intrat în locul lui Valentin Creţu.

Min 45+3: Olimpiu Moruțan a căzut în careu după un duel cu Mihai Bordeianu. Ovidiu Hațegan a considerat că jucătorul lui FCSB a simulat, spre disperarea roș-albaștrilor. 

Min 44: Lovitura liberă executată de Florinel Coman a fost parată bine de Sandomierski, cel intrat în poarta CFR-ului după eliminarea lui Arlauskis. Itu a părăsit terenul înaintea acestei faze.

Min 40: CFR Cluj a rămas în "10"! Giedrius Arlauskis a fost eliminat după o intrare dură la Octavian Popescu. Lituanianul își lasă echipa în inferioritate la primul meci de la revenirea în Gruia.

Reclamă

Min 38: Olimpiu Moruțan a șutat de la distanță, cu piciorul drept, dar Arlauskis a avut o intervenție sigură. 

Min 31: Florinel Coman a ratat singur cu Arlauskis! Portarul lituanian i-a închis excelent colțul "perlei" de la FCSB. 

Min. 26: Moruţan continuă să fie cel mai periculos jucător al roş-albaştrilor. A încercat un şut de la distanţă, dar nu a reuşit să prindă spaţiul porţii.

Min. 14: O nouă şansă de gol pentru gazde. Olimpiu Moruţan a şutat puţin pe lângă bara din stânga lui Arlauskis.

Min. 6: Ocazie importantă pentru FCSB! Olimpiu Moruţan a trimis un şut la colţul lung, din interiorul careului, dar Arlauskis a avut o intervenţie salvatoare!

Min. 3: Prima ocazie a meciului i-a aparţinut lui FCSB! Florinel Coman, blocat la cinci metri de poarta lui CFR.

Min. 1: A început meciul de pe Arena Naţională!

FCSB: Vlad – Crețu, Miron, I. Cristea, Ov. Popescu – O. Moruțan, Șut, D. Olaru – Fl. Coman, Fl. Tănase, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, Panțîru, Haruț, Vînă, Perianu, Oaidă, Istrate, Timiș, Kecskes
Antrenor: Anton Petrea

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Itu, Bordeianu, Deac – Chipciu, Carnat, Păun
Rezerve: Sandomierski, Cr. Manea, Latovlevici, Ben Youssef, Hoban, Sigurjonsson, L. Aurelio, Gîdea, Pereira
Antrenor: Edward Iordănescu

UPDATE: Dumitru Dragomir crede că CFR Cluj va termina învingătoare în derby-ul cu FCSB. Detalii, AICI.

Ştirea iniţială

Partida dintre FCSB și CFR se va juca, de la ora 20:30, pe Arena Națională, fiind ultima partidă pe care roș-albastrii o vor disputa pe cel mai mare stadion din țară, în acest sezon competițional. Roș-albaștrii caută revanșa după meciul din tur, când ardelenii s-au impus cu 2-0, în Gruia.

Cele două echipe au cele mai valoroase loturi din campionatul intern, 25,8 milioane de euro, roș-albastrii, respectiv 24,9 milioane de euro, ardelenii.

Din informațiile AS.ro, Toni Petrea se gândește să-l surprindă pe Edi Iordănescu prin folosirea lui Ovidiu Popescu pe postul de fundaș stânga, în locul suspendatului Radunovic, și să-l lase astfel pe Panțîru pe banca de rezerve.

FCSB – CFR | Echipele probabile

Cu excepția lui Radunovic, FCSB poate folosi cel mai bun 11, în timp ce CFR nu-i va putea utiliza pe Omrani sau Debeljuh.

FCSB (4-3-3): Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Ov. Popescu – Moruțan, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Tănase, Coman

CFR (4-3-3): Arlauskis – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Deac, Bordeianu, Gîdea – Chipciu, Carnat, Păun

FCSB – CFR | Arbitrii meciului

Duelul etapei a 28-a din Liga 1 va fi condus de o brigadă de Champions League. În acest moment, cele două formații se află în luptă directă la titlu, și implicit pentru locul din preliminariile Ligii Campionilor.

În aceste condiții, CCA l-a delegat la centru pe Ovidiu Hațegan, acesta urmând a fi ajutat la cele două linii de Sebastian Gheorghe și Octavian Șovre. Arbitru de rezervă va fi Iulian Dima.

FCSB – CFR | Istoria întâlnirilor directe din ultimii ani

Ardelenii sunt o bestia nera pentru FCSB, în ultimii ani. Din 2015, când au luat ultimul titlu, și până acum roș-albastrii s-au impus doar de două ori în fața celor de la CFR, în 19 întâlniri directe.

Ultimul succes datează din primăvara lui 2019, atunci când FCSB s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Teixeira. Precedentul s-a înregistrat în 2017, când echipa lui Becali se impunea prin golurile lui Gnohere și Ovidiu Popescu.

În cele 19 întâlniri directe, care au avut loc din momentul în care FCSB a luat ultimul titlu și până acum, ardelenii s-au impus de 7 ori, iar 10 partide s-au încheiat la egalitate.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”