Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 3-3 | „Dacă noi câștigam în această seară, luam o opțiune mare pentru titlu!” Deac, în depresie după thriller-ul de pe Arena Națională: „Acum avem meciuri grele”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2022, 22:14

FCSB – CFR Cluj 3-3 | „Dacă noi câștigam în această seară, luam o opțiune mare pentru titlu! Deac, în depresie după thriller-ul de pe Arena Națională: „Acum avem meciuri grele

Ciprian Deac, în prim-plan în debutul meciului FC Voluntari - CFR Cluj

Mediafax Foto / Paul Ursachi

CFR Cluj a fost la un pas să se desprindă la 13 puncte în clasament. Iulian Cristea a marcat în prelungirile partidei golul egalizator pentru FCSB. Octavian Popescu, cu o execuție fabuloasă, Valentin Gheorghe și Iulian Cristea au marcat pentru echipa lui Toni Petrea, în timp ce Debeljuh, cu o dublă, și Chipciu au înscris golurile campioanei în derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – CFR Cluj 3-3. Ciprian Deac, dezamăgit după egalyul din derby

Cred că a fost un meci frumos. Din păcate, am pierdut cele două puncte la ultima fază a meciului. Nu știu dacă am meritat victoria. În prima repriyă am fost mai buni, a doua repriză au venit peste noi. Fiind primul meci din an, e clar că ambele echipe nu au ritm de joc.

Mă așteptam să nu fim nici noi și nici ei la nivelul bun. Am scăpat victoria printre degete. Dacă noi câștigam în această seară, luam o opțiune mare. Acum diferența e mare, dar după înjumătățire vor rămâne 5. Am avut meciuri accesibile cu echipe care nu erau în partea din față a clasamentului. Acum avem meciuri grele„, a spus Ciprian Deac la finalul partidei.

FCSB – CFR Cluj 3-3 | Derby senzațional pe Arena Națională

FCSB – CFR Cluj 3-3. A fost un derby absolut nebun pe Arena Națională! Echipa lui Toni Petrea a egalat în minutul 90+4 și încă mai păstrează șanse teoretice în lupta la titlu. FCSB a trăit periculos începutul partidei cu CFR Cluj. Debeljuh l-a pus la grea încercare pe Andrei Vlad, cu o lovitură de cap plasată aproape lângă bară, dintre doi fundași roș-albaștri. FCSB a replicat cu Octavian Popescu, care a reușit un gol de povestit nepoților.

Reclamă

CFR Cluj a întors rezultatul în doar 4 minute, prin dubla lui Debeljuh. FCSB e egalat prin Valentin Gheorghe, dar CFR Cluj a dat din nou lovitura prin Alexandru Chipciu. Iulian Cristea a egalat în finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și