Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 3-3 | Iulian Cristea, erou „pe întuneric”: „Nu am văzut că e gol, pe mine mă durea capul”. Avertisment pentru Dinamo: „Ne dorim să câștigăm ca în tur!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 ianuarie 2022, 22:35

FCSB – CFR Cluj 3-3 | Iulian Cristea, erou „pe întuneric: „Nu am văzut că e gol, pe mine mă durea capul. Avertisment pentru Dinamo: „Ne dorim să câștigăm ca în tur!

Andrei Miron a fost prezentat la Hapoel Haifa

Andrei Miron a semnat cu Hapoel Haifa după despărţirea de FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii lui Dan Petrescu aveau opt meciuri la rând fără gol primit, dar au fost egalați în minutul 90+4. Iulian Cristea i-a făcut să rateze șansa de a se distanța la 13 puncte de FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Cristea, dezamăgit după FCSB – CFR Cluj 3-3

Am o lovitură la cap nu e foarte gravă, pentru asta muncim, să egalăm, să aducem puncte. Din nefericire, am luat un singur punct. Din păcate nu am văzut…mi-au zis colegii că e gol, e gol, pe mine mă durea capul. E bine că am marcat. Simțeam o durere foarte mare la cap și am văzut pe mănușă că am sânge. Colegii mi-au spus că am dat gol.

Nu ne-a trimis antrenorul pe toți, am urcat la încă vreo două faze. Eu am văzut spațiul liber, am zis că e ultima fază și că trebuie să egalăm.

Știm că CFR e o echipă bună, că are apărare bună. Eu zic că în seara asta am pierdut două puncte, am luat goluri pe greșeli ale noastre. Sunt 10 puncte, mai sunt meciuri, dacă continuăm să muncim… i-am dominat, am făcut un meci agresiv, ei nu au reușit să joace nimic. Noi le-am dat două goluri„, a declarat Iulian Cristea după FCSB – CFR Cluj 3-3.

Citește și:

Pentru FCSB urmează un nou meci „de foc”. Echipa lui Toni Petrea are deplasare în Ștefan cel Mare cu Dinamo. Cristea i-a anunțat pe fani că își dorește să se repete scorul „fluviu” din tur, când echipa lui s-a impus cu 6-0.

Reclamă

Fanii să aștepte că vom da totul pe teren. Ne dorim foarte mult să câștigăm, ca în tur, dacă se poate. Dacă jucam pe Arena Națională era un teren bun, dar sperăm să câștigăm și să aducem trei puncte„, a precizat fundașul de la FCSB.

Echipa lui Toni Petrea a condus cu 1-0, după eurogolul lui Octavian Popescu (24), dar rivalii au intrat în avantaj la pauză după „dubla” lui Gabriel Debeljuh (36, 40). Vali Gheorghe a făcut 2-2 în minutul 71 însă nu s-a putut bucura prea mult, pentru că a înscris și Alex Chipciu (77). Iulian Cristea a stabilit rezultatul final, în minutul 90+4, iar FCSB rămâne la 10 puncte în spatele lui CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și