Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 3-3 | Răspuns fabulos al lui Gigi Becali, când a fost întrebat de schimbări: „Am zis, joacă, mă, ce vrei și lasă-mă!” Până când are Petrea libertate

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2022, 23:04

FCSB – CFR Cluj 3-3 | Răspuns fabulos al lui Gigi Becali, când a fost întrebat de schimbări: „Am zis, joacă, mă, ce vrei și lasă-mă! Până când are Petrea libertate

Gigi Becali a găsit poreclă lui Malcom Edjouma

Hepta

  • FCSB – CFR Cluj 3-3
  • Becali a spus că Toni Petrea a făcut schimbările

Gigi Becali a fost exprem de mulțumit de jocul echipei și susține că schimbările în derby au fost făcute de Toni Petrea. Patronul FCSB a dezvăluit și ce dialog a avut cu Toni Petrea înainte de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția fabuloasă a lui Gigi Becali, când a fost întrebat de schimbările din FCSB – CFR Cluj 3-3

Și de rezultat sunt mulțumit. Atunci când marchezi și egalezi in ultimul minut ești mulțumit. Bine, golurile lor sunt bune. A făcut antrenorul schimbările, nu mai trebuie să comentăm lucrul ăsta, nu-i frumos. Toni Petrea face tot, dacă echipa merge nu mă bag.

Am discutat cu el înainte de meci și i-am zis să joace cum vrea el. Am zis ‘joacă mă ce vrei și lasă-mă’. Dacă el a văzut că Keșeru nu face față, l-a schimbat? Cât timp avem șanse la titlu, nu mă bag„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

FCSB – CFR Cluj 3-3. Toni Petrea a făcut 3 schimbări la pauză

FCSB a trăit periculos începutul partidei cu CFR Cluj. Debeljuh l-a pus la grea încercare pe Andrei Vlad, cu o lovitură de cap plasată aproape lângă bară, dintre doi fundași roș-albaștri. FCSB a replicat cu Octavian Popescu, care a reușit un gol de povestit nepoților. Jucătorul de 19 ani, aflat în flancul stâng, la aproximativ 30 de metri de poarta adversă, a trimis o diagonală care s-a oprit în vinclu. Cu toate eforturile, Otto Hindrich n-a mai putut interveni.

Elanul lui FCSB s-a tăiat imediat, iar CFR Cluj a întors scorul până la pauză. În minutul 36, Ciprian Deac a executat perfect o lovitură liberă și Debeljuh a reușit să trimită mingea în poartă surprinzător, cu spatele. Croatul de 25 de ani nu s-a oprit și a făcut-o K.O. pe FCSB. Ciprian Deac a profitat de modul defectuos în care s-a apărat Miron și a scăpat singur cu Vlad. Portarul lui Toni Petrea a încercat să intervină, dar mingea a ajuns la Debeljuh, care a punctat cu ușurință.

Reclamă

Toni Petrea, nervos pe elevii săi, a făcut nu mai puțin de trei schimbări la pauză. I-a scos din teren pe Ovidiu Popescu, Denis Haruț și Claudiu Keșeru, iar în locul lor au intrat Valentin Gheorghe, Paulo Vinicius și Andrei Dumiter. Interesant e că, după aceste schimbări, roș-albaștrii au schimbat sistemul de joc și au trecut la o apărare cu trei fundași, față de patru în prima repriză.

Schimbările lui Petrea au dat roade, iar FCSB a reușit egalarea în minutul 71, prin Valentin Gheorghe. La serviciu s-a aflat Florinel Coman, care i-a centrat excelent jucătorului transferat de la Astra la începutul sezonului. N-a durat însă mult și CFR Cluj a revenit din nou în avantaj. Alex Chipciu a înscris la un corner cu un șut violent după ce apărarea lui FCSB s-a chinuit să respingă o minge.

N-a fost însă ultimul eveniment al partidei. La ultima fază a meciului, Iulian Cristea a reluat în poartă o centrare a lui Valentin Gheorghe. S-a terminat astfel 3-3, iar distanța de 10 puncte dintre cele două echipe se menține în continuare.

Reclamă 4 / 0/3

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!