Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 3-3 | Reacția lui Gabriel Debeljuh după ce și-a distrus rivalii. „Am am fi meritat să câștigăm!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 ianuarie 2022, 22:22

FCSB – CFR Cluj 3-3 | Reacția lui Gabriel Debeljuh după ce și-a distrus rivalii. „Am am fi meritat să câștigăm!

Reacția lui Gabriel Debeljuh după FCSB - CFR Cluj 3-3

Hepta

După ce FCSB a deschis scorul prin eurogolul lui Octavian Popescu, elanul roș-albaștrilor s-a tăiat imediat, iar CFR Cluj a întors scorul până la pauză. În minutul 36, Ciprian Deac a executat perfect o lovitură liberă și Debeljuh a reușit să trimită mingea în poartă surprinzător, cu spatele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – CFR Cluj 3-3 | Reacția lui Gabriel Debeljuh

Croatul de 25 de ani nu s-a oprit și a făcut-o K.O. pe FCSB. Ciprian Deac a profitat de modul defectuos în care s-a apărat Miron și a scpăpat singur cu Vlad. Portarul lui Toni Petrea a încercat să intervină, dar mingea a ajuns la Debeljuh, care a punctat cu ușurință.

„A fost un meci bun pentru mine și echipă, păcat am luat golul pe final. Ăsta e fotbalul. Am mers la prima bară, am încercat să lovesc cu capul, dar m-a lovit mingea în urmă. A fost un gol norocos, făra noroc nu faci nimic. Este important că am făcut un meci bun, ar fi trebuit să câștigăm pentru meritam. În orice club este presiune, mai ales când vin concurenți pe post. O să mă lupt pentru postul meu”, a spus Gabriel Debeljuh, după meci.

Citește și:

FCSB – CFR Cluj 3-3

FCSB a trăit periculos începutul partidei cu CFR Cluj. Debeljuh l-a pus la grea încercare pe Andrei Vlad, cu o lovitură de cap plasată aproape lângă bară, dintre doi fundași roș-albaștri. FCSB a replicat cu Octavian Popescu, care a reușit un gol de povestit nepoților. Jucătorul de 19 ani, aflat în flancul stâng, la aproximativ 30 de metri de poarta adversă, a trimis o diagonală care s-a oprit în vinclu. Cu toate eforturile, Otto Hindrich n-a mai putut interveni.

A urmat apoi dubla lui Gabriel Debeljuh, iar Toni Petrea a cedat nervos. A făcut nu mai puțin de trei schimbări la pauză. I-a scos din teren pe Ovidiu Popescu, Denis Haruț și Claudiu Keșeru, iar în locul lor au intrat Valentin Gheorghe, Paulo Vinicius și Andrei Dumiter. Interesant e că, după aceste schimbări, roș-albaștrii au schimbat sistemul de joc și au trecut la o apărare cu trei fundași, față de patru în prima repriză.

Reclamă

Schimbările lui Petrea au dat roade, iar FCSB a reușit egalarea în minutul 71, prin Valentin Gheorghe. La serviciu s-a aflat Florinel Coman, care i-a centrat excelent jucătorului transferat de la Astra la începutul sezonului. N-a durat însă mult și CFR Cluj a revenit din nou în avantaj. Alex Chipciu a înscris la un corner cu un șut violent după ce apărarea lui FCSB s-a chinuit să respingă o minge.

N-a fost însă ultimul eveniment al partidei. La ultima fază a meciului, Iulian Cristea a reluat în poartă o centrare a lui Valentin Gheorghe. S-a terminat astfel 3-3, iar distanța de 10 puncte dintre cele două echipe se menține în continuare.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și