Închide meniul

FCSB – CFR Cluj | Dan Petrescu, sub presiune înaintea derby-ului: „Mă gândesc la el de când am venit din cantonament! Cel mai important meci înainte de playoff!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 17:31 / Actualizat: 23 martie 2023, 22:51

FCSB – CFR Cluj | Dan Petrescu, sub presiune înaintea derby-ului: „Mă gândesc la el de când am venit din cantonament! Cel mai important meci înainte de playoff!

Dan Petrescu, lăudat de Basarab Panduru

Hepta

FCSB – CFR Cluj | Dan Petrescu, sub presiune înaintea derby-ului. FCSB – CFR Cluj este primul mare derby din 2022 în Liga 1. Dan Petrescu spune că toată presiunea este pe campioană, deşi CFR Cluj are un avans de 10 puncte în faţa rivalei la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a declarat că derby-ul FCSB – CFR Cluj, de duminică, din etapa a XXII-a a Ligii I, este cea mai important pentru formaţia sa înaintea playoff-ului Ligii I. FCSB – CFR Cluj va fi live text pe AS.ro.

FCSB – CFR Cluj | Dan Petrescu, sub presiune înaintea derby-ului: „Cea mai mare presiune o are CFR

„În mare am alcătuit echipa pentru primul meci, dar sunt ceva probleme de lot. Nu o să pot alinia echipa pe care o vreau eu, adică cea mai bună. Dar cred că nici FCSB nu va putea alinia cea mai bună echipă, mai ales că au şi doi suspendaţi. Am în cap 7-8 jucători acum, dar pentru ultimele 3 locuri voi vedea ce se întâmplă în această săptămână.

Eu mă gândesc la primul meci de când am venit în cantonament, mai ales când joci cu FCSB este poate cel mai important meci al campionatului înainte de play-off. Cea mai mare presiune o are CFR. Indiferent de rezultat cei de la FCSB nu au presiune, nu numai la meciul ăsta, ci în general. Văd o presiune foarte mare pe jucători„, a spus Dan Petrescu, conform news.ro.

Dan Petrescu: „S-a văzut lipsa jocurilor la ei”

Dan Petrescu a vorbit şi despre jucătorii transferaţi în această iarnă: Sergiu Buş şi Marko Dugandzic, despre care a spus că vor avea nevoie de mai mult timp pentru a atinge nivelul dorit.

Reclamă

Buş a jucat în cele două meciuri câte 45 de minute şi cred că s-a văzut lipsa jocurilor la el. Atitudinea lui a fost bună, a avut şi vreo 2-3 ocazii, dar dacă nu ai meciuri în picioare e greu să marchezi indiferent cu cine joci. Lui Buş îi mai trebuie puţin timp. Iar Marko Dugandzic a ajuns foarte târziu în cantonament, nu am apucat să-l văd la niciun meci, doar la 2-3 antrenamente cu mingea.

Fizic şi el este bine, dar nici el nu are meciuri, pentru că la Soci a fost accidentat în ultima perioadă. Iar asta va fi o problemă pentru amândoi. Numai meciurile îi vor ajuta să ajungă la forma maximă şi să marcheze. Sunt conştient că toată lumea vrea un impact imediat din partea lor, dar eu sunt conştient, am experienţă… Şi Buş şi Marko trebuie aşteptaţi. Sperăm ca Debeljuh să rămână în forma de acum… el e cel mai în formă atacant şi să rămână aşa. arată foarte bine„, a mai spus Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și