Închide meniul

FCSB – CFR Cluj | Florin Tănase, sezonul carierei! Borna fantastică atinsă de căpitanul roş-albaştrilor. I-a depăşit pe Claudiu Răducanu şi Raul Rusescu!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 mai 2021, 18:04 / Actualizat: 21 iunie 2022, 16:25

FCSB – CFR Cluj | Florin Tănase, sezonul carierei! Borna fantastică atinsă de căpitanul roş-albaştrilor. I-a depăşit pe Claudiu Răducanu şi Raul Rusescu!

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florin Tănase (26 ani) a deschis scorul în FCSB - CFR Cluj

În minutul 17 al derby-ului FCSB – CFR Cluj, Florin Tănase a scos lovitura de la 11, după ce a căzut în careu în urma unui duel cu Burcă. Apărătorul ardelenilor a văzut imediat cartonaş galben, însă căpitanul gazdelor nu a fost de acord cu decizia lui Radu Petrescu. Tănase a cerut cartonaş roşu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La doar câteva minute, căpitanul FCSB a transformat fără probleme penalty-ul şi a ajuns la cota 22 în actualul sezon. Actualul golgheter al Ligii 1 este omul record pentru FCSB, în era Gigi Becali: a depăşit recordurile de 21 de golurile ale lui Claudiu Răducanu (2002-2003) şi Raul Rusescu (2012-2013).

Ajuns la 26 de ani, Tănase este cotat de transfermarkt.com la 4.000.000 de euro, fiind pe locul trei în topul celor mai valoroși jucători din Liga 1, după Alex Cicâldău și Florinel Coman.

Golgheterul Ligii 1 mai are contract până la finalul anului 2022 cu FCSB, iar Gigi Becali vrea 5 milioane de euro în schimbul său.

EXCLUSIV | „Cred că e jucătorul sezonului!” Florin Tănase, atuul FCSB în lupta la titlu

Florin Tănase face cel mai bun sezon al carierei, fiind golgheterul Ligii 1, cu 21 de reușite. Geraldo Alves consideră că „decarul” celor de la FCSB este principalul atuu al echipei lui Gigi Becali în lupta la titlu.

Reclamă

FCSB se bate pentru campionat cu CFR și Craiova, iar omul pe care Mourinho l-a debutat în fotbalul mare consideră că Tănase poate aduce titlul pentru roș-albaştri.

„FCSB are un Tănase într-o formă foarte bună, eu cred că e jucătorul cel mai important de la FCSB. E un jucător foarte pragmatic, atacă foarte bine poarta.

Eu cred că o să fie decisiv în etapele astea. Dacă se menține sanatos până la sfârșitul sezonului”, a declarat Geraldo Alves, într-un interviu pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și