Închide meniul

FCSB – CFR Cluj | Ultraşii roş-albaştrilor anunţă revoluţia la clubul lui Gigi Becali. "Azi dacă nu câştigaţi, de la Steaua să plecaţi"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2021, 10:15

FCSB – CFR Cluj | Ultraşii roş-albaştrilor anunţă revoluţia la clubul lui Gigi Becali. "Azi dacă nu câştigaţi, de la Steaua să plecaţi"

Facebook Gheorghe Mustaţă

Ultraşii FCSB nu concep un pas greşit în meciul cu CFR Cluj

"Azi dacă nu câştigaţi, de la Steaua să plecaţi", a fost mesajul postat pe Facebook de Mustaţă. Calculele sunt simple. Un eşec la Giurgiu, ar duce FCSB la cinci puncte în spatele liderului CFR, cu doar cinci meciuri rămase de disputat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – CFR | Petrea: Meciul nu e decisiv

Chiar şi aşa, Toni Petrea îi contrazice pe ultraşi şi nu consideră duelul din etapa a cincea unul decisiv. Totuşi, fără o victorie, şansele echipei lui Gigi Becali se vor diminua considerabil. 

"Suntem profesioniști, trebuie să ne adaptăm programului, să luăm lucrurile așa cum sunt. Nu suntem în cel mai fericit moment, dar am încredere că putem să ne unim și să arătăm mult mai bine.

E un meci foarte important, dar nu cred că e decisiv. Mai sunt de jucat încă cinci meciuri, așa că se poate întâmpla orice. Cred că titlul va fi decis în ultima etapă. Nu putem să arătăm ca în tur, din cauza absențelor, dar vom face tot ce depinde de noi pentru a arăta cât mai bine. Chiar și în ultimele jocuri, exprimarea a fost destul de bună, însă n-am reușit să câștigăm", a declarat Petrea.

Reclamă

FCSB – CFR | Echipele probabile

FCSB – CFR, meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii 1, se va disputa luni, de la 20:30, LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și