Închide meniul

FCSB – CFR va fi condusă la centru de "prietenul" lui Gigi Becali! Ce spunea acesta acum două zile

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 17 iulie 2020, 17:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

FCSB – CFR va fi condusă la centru de "prietenul" lui Gigi Becali! Ce spunea acesta acum două zile

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Este cunoscut faptul că în trecut, Gigi Becali a avut nenumărate atacuri la adresa lui Istvan Kovacs, considerând-ul pe acesta omul celor de la CFR. Ulterior, finanţatorul FCSB a revenit la sentimente mai bune faţă de centralul din Carei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Să arbitreze cine vrea. Normal, trebuie să arbitreze cel mai bun. Cel mai bun e Feșnic, de el îmi place cel mai mult dintre toți. După aia vine Kovacs, dar numai să nu facă vreo nebunie, dar nu prea mai face", spunea Becali înaintea meciului.

Kovacs va fi ajutat la cele două linii de către Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. 

Meciul dintre FCSB şi CFR se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, şi va fi în format live text pe antenasport.ro.

Becali l-a făcut praf pe Istvan Kovacs în mai multe rânduri

Kovacs este unul dintre "clienţii" lui Becali. Acesta l-a făcut praf în mai multe rânduri. Arbirul din Carei a intrat în vizorul finanţatorului de la FCSB, în urmă cu 5 ani, după un FCSB – Târgu Mureş, iar ultima dată l-a criticat după deby-ul din toamnă cu Dinamo.

Reclamă

"A intrat mingea la Florin Tănase. Istvan Kovacs nu vrea el. E împotriva noastră. De ce credeți că a fluierat acolo? A mutat lovitura din careu la vreo 7 metri de linia de 16 metri.

Îți dai seama? A fost în careu, a anulat și golul și a mutat și lovitura din careu. Îți dai seama câte poate să facă Istvan Kovacs? El scoate mingea din poartă, asta face Kovacs", spunea Becali după Dinamo, 1-1, din toamna anului trecut.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și